Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qra007

Seks, najpotrzebniejszy w związku ?

Polecane posty

Gość qra007

Hej, tak się właśnię zastanawiałam nad tym, niby kocha się drugą osobę za to jaka jest, i seks nie jest najważniejszy, a jednak bez seksu nie da się utrzymać związku, więc jak to jest? Jest ktoś kto byłby w stanie żyć bez seksu i być szczęśliwym ? Ktoś by się tak poświęcił ? oczywiście bez zdrady ;)

Gość brązowy palec
w zyciu najwazniejszy jest scat, seksu wogole moze nie byc :)

Gość Zawsze gotowy a teraz...
ja jestem z moją laską 6 miesięcy i do tej pory tego nie robilismy ale juz próbowalismy i bedziemy probowac dalej bo za pierwszym razem wystąpiły małe koomplikacje tzn zajebisty stres ale chcielis,y to zrobic oboje nie było tak ze np tylko ja tego chciałem ale mysle ze dało by sie zyc bez seksu ale to nie było by juz talkie przyjemne i dodam ze ja mam 15 lat a moja dziewczyna 16 pozdro

Gość pisałeś o tym wczoraj
jesteś impotentem bo ci nie staje :D a koledzy pukają ci laskę :D

Hmmm...najpotrzebniejszy nie...ale bardzo ważny. Ja nie mogłabym być z kimś kto nie pociągałby mnie fizycznie, albo gdy seks nie dawałby mi satysfakcji... Kochając się ze swoim mężczyzną daję dowód mojej miłości...chcę pokazać jak bardzo go kocham, ufam mu i dlatego chcę być z nim blisko :)

Gość Zawsze gotowy a teraz...
ty pisałes sam jestes impotentem i chuj ze pisałem chciałem sie dowiedziec i sie dowiedziałem a tobie zal dupe sciska bo laski nie masz i nie masz co pukac wiesz jakos jak wczoraj wieczorem jak przyszła do mie i podzszedłem na totalnuym luzie do tego co robilismy czesto mi stawał prawie cały czas

Gość pisałeś o tym wczoraj
pukam laski takim impotentom jak ty bo laska potrzebuja kutasa a nie flaka :D zobaczysz niedlugo cie zostawi i wszycy sie dowiedza ze ci nie staje :D a potem w szkole dostaniesz ksywe FLACZEK :D

Gość buehehehe
i z tego stresu juz nigdy ci nie stanie. utkwi ci to w pamieci i juz na zawsze ta zostanie. przy kazdej pannie bedziesz sobie przypominal i znowu ci nie bedzie stawal!

Gość dla mnie sex jest bardzo
wazny!!chociaz nie uznaje sexu bez milosci, to wspaniale uczucie moc byc z druga osoba tak blisko! ale sex bez pociagu fizycznego? to juz chyba nie. poki co nie ma tego problemu, kochamy sie bardzo czesto, pociagamy sie wzajemnie- wtedy sex jest super i umacnia zwiazek, otwieracie sie przed soba, w najintymniejszych pozycjach i akceptujecie siebie takimi jakimi jestescie