Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camiii

Ciąża...? Błagam, pomóżcie..

Polecane posty

Gość Camiii

Witajcie. Jestem okropnie zestresowana. Niedawno z przyjaciółką byłam na imprezie. Niestety za dużo wypiłyśmy. Ona kochała się ze swoim chłopakiem, a ja wyszłam na spacer. Gdy wróciłam, położyłam się w namiocie, koło jej i jej chłopaka. I ten koleś wsunął mi rękę w spodnie, ale zatrzymał się na początku wzgórka łonowego, ponieważ wyszłam z tego namiotu i przejechał mi raz ręką po bieliźnie. Czy jest możliwe, żeby na palcach, po tym, jak kochał się z moją kumpelą, została mu sperma lub ten płyn ejakulacyjny i mógł go przenieśc przypadkowo do mojej pochwy? Zaznaczam, że nie dotykał mnie w miejscach intymnych, tylko ta bielizna i wzgórek łonowy. Obejrzałam później bieliznę, była czysta. 13 lipca dostałam okres, jednak odbył się on tak, jak zawsze, jest dośc obfity, miałam także wszystkie objawy PMS. Jednak dostałam go za szybko. Aha, i czy możecie mi dodatkowo powiedziec, od kiedy liczy sie nastepny okres? Od pierwszego dnia miesiączki czy ostatniego? Z góry dziękuję, to dla mnie cholernie ważne... Nie chcę miec dziecka: nie uprawiałam seksu, nie dotykał mnie też \'tam\', więc chyba wariuję...? Co o tym myślicie? Z góry dziekuję.

Gość 795642
nie jestes w ciazy. plemniki gina w ciagu kilku minut w kontakcie z powietrzem wiec watpie zeby nie wyginely w twoim przypadku. poza tym musialby Ci włożyć palec do pochwy, wtedy mogłabyś sie martwić. a teraz sie uspokoj, jest ok. poza tym dostas okres wiec moim zdaniem nie masz sie o co martwic. a to ze przyszedl wczesniej o niczym nie swiadczy. mogl ci sie rozregulowac ze wzgledu na pogode na przyklad. jest ok, trzymaj sie.

Gość Camiii
O rany, pocieszyłaś mnie, kochana, dzięki =*. To była głupia sytuacja, a teraz sobie wymyślam objawy ciąży =/. Właśnie martwi mnie ten okres, bo on był regularny, a teraz by przyszedł tak wcześnie? Dziewczyny, sądzicie, że powinnam robic test ciążowy i iśc do ginekologa?

Gość Rany
Czytałam już wiele idiotycznych rzeczy, po prostu opada szczęka. A powiedziałaś tej niby "przyjaciółce" , że jej fagas wsadza łapy w cudze majty zaraz po stosunkowaniu się z nią.

Gość Camiii
Wiesz, tylko że nikt nad sobą zbytnio nie panował... Nie byłeś/aś nigdy na imprezie, gdzie leje się alkohol? On ją i mnie przeprosił i powiedział, że to się więcej nie zdarzy.

Gość karla19
No to chociaż tyle, ze przeprosił... Ehhh brak słow. A co do ciąży to moim zdaniem nie ma takiej możliwości więc przestan sie zamartwiac:) A okresu moglas dostac wczesniej np. ze stresu. Wiesz, ze wiele powodów wpływa na rozregulowanie. Uszy do góry:)

Gość Camiii
No wiem =). No a faktycznie przez ostatnie 2,5 tygodnia tak się martwiłam, ze szok. Robic test...? One podobno czasami wskazują błędnie... Przecież jak zobaczę pozytyw, to chyba umrę na zawał...

Gość karla19
Jesli ma Cie to uspokoic to zrób. Ale według mnie i tak bedzie negatywny:)

Gość a kalina
o Jezu:) hihihihi dobra nie bede sie smiac nie zajdziesz w ciaze,tylko nastepnym razem wez sznurek cbys nie zgubila drogi do namiotu

Gość Camiii
Hah, ok xD. nie no, nigdy więcej już nie pójde tam =/. A jaki najlepiej test, jakiś dobry, kupic? moze byc drogi, byleby dobry.

Camiii lepiej kup sobie loda algida.... poza tym kazda mloda dziewczyna robi sobie 3 testy bez potrzeby,jeszcze w okresie kiedy jest dziewicą nieopierzoną hehehe poza tym ja kiedys w twoim wieku jak mnie palcem posmyral to zrobilam test wtym problem ze mocz wlalam nie tam gdzie trzeba i 15 zl na darmo:D

Gość anetttaa
mój problem wygląda tak: miesiączkuje w miarę regularnie, mój cykl trwa 28-34 dni. ostatni okres mialam 10go czerwca, teraz powinnam mieć już następny... 7go - 13go lipca. 21 i 22 lipca kochalam się z chlopakiem, używaliśmy prezerwatyw. oboje byliśmy przekonani, ze nie pękły i po stosunku nic nie wskazywało na to żeby miały nas zawieść... warto dodać, że tak jakby wypadałoby, że do stosunku doszlo w dni chyba plodne... okres spóźnia mi się tylko o min 2dni, no max tydzień (gdyby tym razem cykl mial mieć 28 dni). nigdy mi się to nie zdarzyło, nigdy nie było też miesiąca zupelnie bez miesiączki. Strasznie się boje, że jestem w ciąży, (mam dopiero 18 lat!!!!! liceum w trakcie, mature w maju i marzenia o studiach!!!!) A do tego w 3 tyg po stosunku mdłości, ból w dole brzucha... wczoraj robilam test quick vue, wynik był negatywny. Planuje dla pewności powtorzyć go w środę i umówilam się już na wizytę u ginekologa na czwartek.... Ale do tego czasu to ja chyba oszaleje z nipewności!!!!!!!!! Poradźcie coś błagam!!!!!!!!!!

Gość karla19
anettaa- wysłaąłm Ci przecież maila. Odczytałaś?

Gość Camiii
Ja na Twoim miejscu (i na swoim też, muszę się wybrac do apteki) zrobiłabym dwa testy: quick view i pre-test. A Wy, dziewczyny, co o nich myślicie? Wykryją ew. ciążę w 3 tygodniu?

Gość anetttaa
Camiii: Ty raczej nie jesteś w ciąży:-) Za to co do swojej sytuacji mam wiele wątpliwości... brrry Jutro drugi test quick vue. Pierwszy był negatywny, oby drugi też taki byl...:-/

Gość Camiii
Ej, Temat Miesiąca, niby dlaczego uważasz to za takie śmieszne....? Bo chyba nie rozumiem.

Gość wasssa
Bo to jest najśmieszniejsze co przeczytałam na tym forum :D Dzieewczynko jak możesz być w ciąży skoro on Ci nie wsadził wacka ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Plemniki to nie Rambo, ani nie mrówki nie przejdą Ci same do pochwy...:O Masakra.....

Gość kinki
hahah ale jaja macal Cie po bieliznie i myslisz ze mozesz byc w ciazy buahahahahha

Gość Camiii
Nie wiesz, że przez petting też można zajśc w ciążę...? A to było coś jak petting, bo jeżeli w okolice intyme dostaną się plemniki wraz ze spermą to może dojśc do zapłodnienia. Dlatego się martwię. Dodam, że było to w przedostatni dzień miesiączki, na następny miałam już tylko niewielkie plamienie na bieliźnie, okres trwał 6 dni.

Gość kinki
ale to byla bielizna lol2, a nie nagie cialo

Gość wasssa
właśnie, a poza tym on miał tą spermę wcześniej na rekach no i raczej wtedy już te plemniki pomarły :O

Gość waserwoman
Zaznaczam, że nie dotykał mnie w miejscach intymnych - tak sama napisałas więc nie ma powodów do obaw, uczyłaś sie biologii w ogole

Gość Wszystko wiem przeciez
Dziewczyno idz Ty sie leczyc tylko tyle Ci powiem, on nawet nie dotknal Twojej piczki golej

Gość ołłłłłłmajgad
ja nie mogę, wysyp kretynek dziś na kafe :D

Gość kinki
juz jestes spokojna:>

Gość ankai
Zal pl

Gość vgytfc
hahahah ciaza laska Ty chodzilas na lekcje biologii , albo wiesz co to jest petting?

Gość niezapominajaa
hehe autorko topiku , w ciaze nie tak łatwo zajśc :) a juz napewno nie przez takie smyranie palcem hehe szkoda kasy na testy itp

Gość Camiii
Dzięki za porady, ale nie musicie mnie wyzywac, bo nie jestem kretynką. Po prostu spanikowałam. Teraz już chyba jest okay: dzięki =*.