Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwaczek bzium

Dlaczego dziewczyny są takie obłudne i zakłamane w swoim zachowaniu ?

Polecane posty

Gość kiwaczek bzium

Moja kolezanka wczesniej nie zwracala na mnie uwagi. Bylem dla niej tylko kolega i nic wiecej. Szalala za innymi za tzw macho ciachami. I zwiazala sie z takim. Bylo jej po jakims czasie zle wiec mi sie zalila. Do tego jej sluzylem. Po jakims czasie wpadla. A on ja zostawil. Niedawno urodzila i jakos teraz zaczela sie do mnie przymilac, ze jestem fajny, ze wczesniej nie zwracala na mnie uwagi i byla glupia Skad taka zmiana ? To ze ma dziecko i nie ma faceta to oznacza ze nalezy takim kims byc ? Przeciez to obluda nie sadzicie ?

hmm,wietrzę tu jakis interes z jej strony,ale nie znam jej, wiec wole nie oceniac :) a tak na marginesie - kobirty byly, sa i bede obludne,taka natura :)

Gość noxxxman
bo ona zwykłą dziwką jest więc daj se z nią spokój

Moim zdaniem laska mówi szczerze co myśli, żałuje w obecnej sytuacji, że źle wybrała i wcale jej się nei dziwię, ma przechlapane:D

No coz... nie wierze w taka nagla przeminae, pewnie dziewczyna nie chce zostac sama z tym wszystkim, bo dziecko tez kosztuje... a Ty zawsze byles obok, wiec pewnie teraz myzli, ze moze bedzie cos wiecej... ??

Gość kiwaczek bzium
Ja ja olalem, ale ona teraz wsrod kolezanek opowiada ze ja jestem chamem i ze ja olalem. Jak ja moglem to zrobic bo przeciez ona jest taka biedna samotna a na dodatek ladna ( nawet bardzo ). Ze mi sie w glowie przewrocilo i ze sam nie wiem czego chce. Wczesniej chcialem a teraz stroje fochy :o I wez tu zrozum kobiety :-o

Gość kiwaczek bzium
Chodzi mi o to dlaczego wcześniej nie zwracała na mnie uwagi a teraz nagle taka miła. Jak można być takim dwulicowym. Przecież to obrzydliwe :-o Czy każda atrakcyjna dziewczyna ma takie jazdy ?

Nie kazda- zapewniam Cie :) To jak to z nia jest? Najpierw Cie olewa, potem sie przymila, a jeszcze pozniej obgaduje przed kolezankami? Chyba sam widzisz, ze cos jest nie tak...

Gość kiwaczek bzium
A jak poznajesz kobietę to słyszysz jaka to ona nie jest porządna, fajna itd. A później olewa Cie za wygląd po czym po jakims czasie sama sie klei :-o Dla mnie to czysta obluda

Kiwaczku olej tą łajze bo nawet nie jest warta żeby o niej dyskutować a już napewno żeby koło takiej skakać Dostała to na co sama zasłużyła...została potraktowana jak śmieć przez jakiegoś macho ciacho :P ..ciebie ona tak potraktowała wcześniej A to że jest \"taka ładna\" w jej miniemaniu nie znaczy że masz jej paść do stóp

Gość z drugiej strony
A jak poznajesz kobietę to słyszysz jaka to ona nie jest porządna, fajna itd. A później olewa Cie za wygląd po czym po jakims czasie sama sie klei Dla mnie to czysta obluda A dla mnie to czysta obłuda, że ją adorowałeś bo jest ładna, a nawet bardzo ładna, a sam twierdzisz że to obłuda, bo Cię olała za wygląd :( ale faceci są tępi, szok

Gość kiwaczek bzium
dlaczego tepi ? bo nie adorowalem jakiegos wieloryba na ktorego poluje green peace ? :-o sama jestes pusta :-o

Gość z drugiej strony
a ona dlaczego nie adorowała takiego paszteta? sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :)