Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama niewiedząca

kapelusz czy welon pomóżcie dajcie zdjęcia

Polecane posty

Gość sama niewiedząca

mam wielki dylemat nie wiem czy mieć welon czy kapelusz. podpowiedzcie i przyslijcie fotki dzieki

Gość dziewczyna56154
dla mnie kapelusze!!!! poprzegladam jakieś strony ślubne i coś znajde ze zdjęć to prześle

Gość waler.ka
zalezy, jak dużą masz głowę mnie sie nie podoba ani welon, ani kapelusz (choć z tych dwóch to juz wolę welon), tylko diadem albo najlepiej kwiatuszki wpiete we wlosy

Gość waler.ka
z kapeluszem to tez jest tak, ze on jest szęścią calości i potem nie wiadomo - ściagnąć, jak sie siedzi przy stole ? czy siedzieć w kapeluszu ? i jedno, i drugie wygląda idiotycznie

Gość ani kapelusz ani welon

Gość foczka5265
oj mylisz sie ja widziałam .............wszystko zależy od calosci to prawda kapelusz musi byc w sytlu sukni. no i uroda pannuy mlodej musi pasowac do kapelusza. Apsolutnie buzia nie pyzata!!!!

Gość misiaqkrysiasysia
to prawda niektorym dobrze w kapeluszu a niektorym nie. a problem czy siedziec przy stole z kapeluszem....................no tak i jeszcze by wlecial do zupy!!!!co za pomysl to tak jak bys w kozuchu siedziala przy stole zastanów sie dziewczyno

Gość marzenicha
musisz sama zobaczyc w czym ci ladnie i czy ci pasuje. Zalezy jaka suknie bedziesz miala bo welon to pasuje do kazdej a kapelusz juz niekoniecznie. Moja kuzynka miala kapelusz i pieknie to wygladalo, miala wszystko idealnie dopasowane.

Gość ko-ziczka
to lepiej zdjąć ? i położyc na stole ? dla mnie to durny pomysł, ten z kapeluszem

Gość gulka45
spuer te kapelusze, może pomysle by zakupic suknie pasująca do kapelusza

Gość dziewczyna z welonem
ja bylam w maju na weselu gdzie pani mloda miala kapelusz, ale dziewczyny po pirwsze cudna figura po drugie suknia szyta u projektanta i kapelusz do niej i w ogole cala gama dodatkow pasujacych . wiec bez porównan poprostu cud piekna. Nie kazda moze tak miec .........................wiec idzmy w welonach i niecudujmy jak nie mamy warunkow i tyle!!!!!!!!!!!!!!!tak sadze

Gość ko-ziczka
Nio i wazna sprawa - ile wyższy jest narzeczony. Jak rąbniesz sobie kapelusz i obcasy, to nagle sie okaże, że jest niższy od ciebie o 5 cm :P

Gość gucha
toczek bede miec

Gość Viss
Mi się ani welon, ani kapelusz nie podoba. Jednak kapelusz trudno dobrać, pozatym trzeba się czesać do kapelusza a nie tak jak nam jest najlepiej. No i na weselu i tak się go zdejmuje bo ciągle nim chodzić?

kapelusiki są słodkie to fakt ale może lepiej welon niektórzy mają hopla na punkcie raz w życiu założysz ble ble ble rób jak Ci się podoba:)

Gość ko-ziczka
czemu niby ? ja sobie czasem chodzę w welonie po ogrodzie, a co

Gość frelka_22
nie wyobrażam sobie jak można wystapić w kapeluszu....