Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mididiaaa

Mam okres ale z podpaski krew styka się mi z pęcherzem!dostane zapalenie?

Polecane posty

Gość mididiaaa

BOJE SIE ZE TE BAKTERIE Z KRWI ZROBIAMI ZAPALENIE PĘCHERZA..

Gość dziecinko zaglądnij
do atlasu anatomii i popatrz sobie gdzie masz pęcherz... podpaska nie może sie stykac z pęcherzem, a jesli anwet masz jakieś dziwne obawy, to uzywaj tamponu problem z głowy poza tym jeśłi dbasz o higine osobista i czeste zmiany podpaski podczacs okrsu nie ma takiego ryzyka

Gość malowane włosy
my god............ale paskudna provo :O

Gość mididiaaa
jaka prowokacja? opisze dokladnie i dosadnie to.. mam obfite okresy i podpaski w mig są z krwi a pech ze podpaska jest cala z krwi i nawet tam gdzie mam siuśke !!rozumiecie to teraz kurna? czyli styka sie ta krew z siuśką czyli z dojsciem do pęcherza ..

Gość okt
kretynka

Gość dzieciko jak mówie
wex sobie atlasik i poczytaj jakie jest dojscie do pęcherza i zastanów jakim cudem dotyka on podpaski, spadnę zaraz z krzesła

Gość mididiaaa
dotyka własnie siuski ze tak powiem prosto z mostu a siuśka jest przeciez niedaleko pęcherza..

Gość jeszcze jest cewka moczowa
przedów moczowy tzw moczowód...brawo brawo, pytam sie mas ztakiego lenia ze nie chce Ci sie poczytac?

Gość uzasadnione obawy ma
Dziewczyna dobrze w sumie mówi bo krew jest z bakteriami i może sie dostać do pęcherza tak samo jak woda z basenu brudna więc to wy chyba tępe jesteście kobietki!

Gość napisała że pęcherz
dotyka jej podpaski poza tym jesli dba sie odpowiednio o zmiane podpaski i higiene to nie ma tkaiej mozliwosci inaczej majtek bym nie zalozyla nie mowiac o tym,z ebym miala gdzies siasc na tarwie czy nawet krzesle, zwlaszcza w lecie w spodniczce i stringach...o jaaa:|

Gość uzasadnione obawy ma
Zrozum ,że krew jest na calej podpasce i chcąc czy nie może dotykać tych okolic z przodu gdzie mocz leci.zrozumcie to.

Gość j rozumiem
kurde sama mam okres, ale jakos każda kobieta w trackie okresu nie łapie zapalenia??? czasem miałam dzisięciodniowy okres, podbiegjący juz pod lekki krwotok, lądowałam w spzitalu, ale nigdy nie wpadłam na genialny pomysl, ze moj pecherz lezy na podpasce:P ani, że z tego powodu moge miec zapalenie

Gość polecammm
nie bój sie, krew która wydobywa sie zmacicy jest czysta. To nic ze styka sie ona z cewką moczową. Problemem byłaby dość długo niezmieniana podpaska z krwią, na której tworzą się bakterie. Ja tez mam wrażliwy pecherz, ale nigdy nie miałam zapalenia z tego powodu :)

Gość tylko higiena
może cię uratować .

Gość masz okres po raz
pierwszy?

Gość masakra8888

Gość no ale ona jest
bardzo inteligentna