Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLgaDruchis

Mam 30 lat i nie mam narzeczonego to juz koniec

Polecane posty

Gość OLgaDruchis

dziewczyny wy to chociaz przygotowujecie sie do uroczystości ślubnej. a ja nawet nie mam z kim stanac na ołtarzu. rety chce byc żoną

Gość dejzi69
na leb upadlas,bez urazy,i co z tego?nic na sile i na chama.jeszcze znajdziesz.na tego jedynego warto poczekac niz sie na predce z byle kim chajtac.

dejzi cdzasem cos plecie ale ogolnie dziewczyna ma jakiestam wartosci, a to się chwali :D

Ja podchodzę do tego inaczej . Wiadomo że salę czy fotografa należy szukać z wyprzedzeniem, nieraz nawet 3 lata. Tak więc ja szukam juz teraz i wszytko ustalam a pozniej bede szukała sobie narzeczonego.Skoro ślub za parę lat to i zdąże kogoś poszukać

Gość pomorskikról
Myszkasamusia--->Mam nadzieję, że nikogo nie poznasz:classic_cool:Przeczytawszy Twój post stwierdzam, że jesteś ponadprzeciętnie głupia:O

myszka.... co za desperacja. Chyba masz nie pokolei w głowie. Jeśli nawet znajdziesz faceta powiedzmy za 2 lata. To co powiesz mu kochanie za rok mamy ślub. Tym bardziej że on nawet nic nie wspominał o tym. Totalny bezsens

Ja uważam że jest to bardzo dobry plan, z pewnością się jeszcze ucieszy że wszystko zaplanowałam. a po drugie samo planowanie sprawia mi radość a przecież o to chodzi.

to bardzo głupi plan i tyle. A co jeśli nikogo nie znajdziesz. Przeważnie kiedy się coś zamawia czy to fotograf kamerzysta albo sala to daje się jakiś zadatek. i co wtedy

Gość przeciez myszka sie z
was nabija, a wy wszystko bierzecie na serio...porazka

Gość Viss
moim zdaniem jest zabawna:)

Gość dejzi69
lalka i sekata dziex,moze i plote,ale jak juz pisalam nie bez powodu i wg.mnie w slusznej sprawie,a czemu pani tak juz zalezy na slubie jesli mozna spytac?

Chyba dlatego zależy jej na ślubie, bo ma 30 lat, w końcu jak ma się 30 lat i pół to już nie wypada. Może chce mieć dziecko, bo bez slubu tez nie wypada. A moze chce mieć bratnia duszę, bo bez ślubu nie jest jej na zawsze.

Gość dejzi69
wszystko wypada,a dzieci u nas w parafii chociazby jest wiecej bez slubu niz po slubie,niektore matki nie wiedza nawet z kim maja dzieckoi chrzcza same,wiec mi tu nie pier..i proboszcz mowil,ze ich jest coraz wiecej,a po slubie u nas w duzym miescie jest najmniejszy % dzieci ktorych rodzice maja slub jakikolwiek.przy okazji chrztow widac,ze jednak sluby wcale nie sa w modzie.