Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdsgfdlghlfjlk

kto chce ze mną schuść??

Polecane posty

Gość jdsgfdlghlfjlk

proszę dołączcie się bo sama nie dam rady!!! chcę schuść z 60 kilo do 52 conajmniej :(

Gość jdsgfdlghlfjlk
nikt nie chce ?? :(

Gość ja nie chce schuść
ja chce ścienc.

Gość jdsgfdlghlfjlk
co to jest ścienc??

Gość a ja se mogem grubść

Gość jdsgfdlghlfjlk
nie rozumiem :(

Gość Triklia
-schudnąć-

Gość jdsgfdlghlfjlk
wiem, nabrałam was :)

Gość kasia545
yhy, "nabrałam" :P jasne :) pisać się naucz lepiej :D

Gość jdsgfdlghlfjlk
:D

ja chciałam troche schuść i schudłam :) NAjlepsza dieta MŻ :) Zalecenia powinny być zgodne z zasadami zdrowego żywienia: 1. Pamiętaj o 4-5 posiłkach w ciągu dnia; 2. Pamiętaj, że 2 lub 3 posiłki powinny być spożywane w pierwszej połowie dnia; 3. Wystrzegaj się pojadania pomiędzy posiłkami; 4. Pij co najmniej 1,5l dziennie 5. Unikaj spożywania tłustych mięs, tłustych wędlin i podrobów (np.: boczek, pasztet, parówki itp. 6. Wybieraj produkty o obniżonej zawartości tłuszczu, chude mięsa i wędliny; 7. Codziennie spożywaj porcję chudego mięsa ( ok.120g); 8. Pamiętaj o codziennym włączeniu do jadłospisu chudych produktów mlecznych; 9. Pamiętaj o codziennym włączeniu do jadłospisu 1 – 2 łyżeczek olejów roślinnych; 10. Zamień białe pieczywo na chleb razowy, (ale nie na miodzie czy turecki), bułki grahamki, żytnie pieczywo chrupkie 11. Do każdego posiłku zjedz jarzyny – gotowana i surowa marchew, brokuły, fasolka szparagowa, kalafior, kiszona kapusta, kiszone ogórki, pomidory, papryka, rzodkiewka, itp. lub owoc – mandarynki, kiwi, grejpfrut, itp., 12. Ogranicz spożywanie śmietany, majonezu, sosów, dresingów itp.; 13. Ogranicz spożycie soli kuchennej (nie dosalaj, zmniejszaj powoli ilość soli dodawanej do posiłków) 14. Wyklucz z jadłospisu smalec; 15. Wyeliminuj z diety napoje gazowane i słodzone; soki owocowe można spożywać w ograniczonych ilościach 16. Przynajmniej dwa razy w ciągu tygodnia powinna pojawić się twoim jadłospisie ryba, najlepiej gotowana lub pieczona w folii; 17. Do każdego posiłku staraj się wprowadzić warzywa w postaci surowej; 18. Stosuj gotowanie, oraz pieczenie w folii i grillowanie; 19. Nie przejadaj się, jedz tylko do odczucia sytości; 20. Ostatni posiłek spożywaj co najmniej na dwie godziny przed snem; 21. Postaraj się zachować 12 godzinną przerwę w jedzeniu między kolacją a śniadaniem dnia następnego 22. Nie jedz na stojąco, chodząc oglądając telewizję 23. Jedz wyłącznie siedząc przy stole 24. Jedz powoli, dokładnie żuj każdy kęs W przypadku odchudzania najlepsza jest dieta i aktywność fizyczna. Dzięki diecie spalamy tłuszcz zmagazynowany w tkance tłuszczowej na całym ciele, ćwiczenia fizyczne pozwalają nam na utrate tkanki tłuszczowej w określonych partiach ciała. Jeśli chcesz „zgubić brzuszek” zacznij trenować brzuszki.

Gość hehe i laske zatkalo
i sie nie odchudza:P

Gość a chciała schuść. nic z tego

Gość werdena argua
wkręcała was a wyśta sie nabrali :)