Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

udało sie?

Polecane posty

Gość kasiula86

Mam pytanko a wlasciwie zapytanie o rade bardziej doswiadczonych.Staramy sie od niedawna o dziecko.Ostatnia @ mialam 26czarwca jakies 4dni.Zaraz po @ kochalismy sie bez zabezpieczenia.dodam ze tabletki przestalam brac 21czerwca (oo ok roku ich uzywalam).Od jakiegos tyg boli lmnie podbrzusze naprzemian z jajnikami.Nie stale i nie zawsze ale jest to bol jak na @.Ale to narazie niemozliwe bo teraz powinnam miec teoretycznie 25lipca.Wiec skad ten bol jak przy @?Przy dotyku bala mnie sutki ich okolice,ale piersi cale-nie.12-go zrobilam test-negatywny,ale moze to za wczesnie???Chcialabym zeby sie udalo

Gość WSZYSTKO WIEM4545
Yes Ja tak ta No Si Nom Nio

Gość kasiula86
to byl zart?bo ja tak na powaznie,byc moze jakas z dziewczyn takie cos podobne miala.Z niecierpliwoscia czekam na @,tzn na dzien w ktorym ma byc zeby zrobic nastepny test.A to normalne,takie bolesci????nie slyszalam nigdy o tym.Poradzcie!!!!

Gość WSZYSTKO WIEM4545
To nie byl zart;]

Gość wszystko jest mozliwe
poczekaj do 25 lipca i zrób test , wszystko jest mozliwe

Gość kasiula86
Mam nadzieje ze sie uda,choc ten pierwszy negatywny test troche mnie przygasil i boje sie robic kolejny.Tak obserwujac to forum nie spotkalam sie raczej z takim pobolewaniem na poczatku.Ja to bym juz chciala wiedziec.Nie znosze niepewnosci

Gość WSZYSTKO WIEM4545
idz do ginekologa;]

Gość kasiula86
Szkoda tylko ze nie wymyslono jeszcze testow na dzien po.Albo ze objawy typowe ma sie dopiero po paru tyg,ja bym wolala juz uje miec :)

Gość kasiula86
Jeszcze nie mam po co isc do gina,wydaje mi sie ze jeszcze za wczesnie.No bo co mi po tym i tak nie wykryje tak wczesnej ciazy.Pojde jak po terminie @ nadal nie bedzie nic sie dzialo.

Gość kasiula86
kumpela ktora jest w ok,7-8t.c. poszla do gin ze trzy tyg temu i jej sie zapytal konowal jeden po co tak wczesnie przyszla>jakis nienormalny chyba,nie?Poszla do drugiego bo tamten oczywiscie nic nie stwierdzil i sie okazalo ze jednak w ciazy jest.I jakos jednak dalo sie to wykryc.Wiec wez tu zaufaj lekarzom....

Gość WSZYSTKO WIEM4545
idz do ginekologa nic nie zaszko0dzi Ci to przeciez;]]

Gość po tabletkach
powinno sie odczekać pół roku zanim zaczniesz się starać o dziecko. Żeby się wszystko unormowało. Dla bezpieczeństwa dziecka

Gość kasiula86
No bede musiala,ale niepokoi mnie ten bol.chociaz odpokac dzisiaj bylo wszystko oki.Moze faktycznie sie udalo a te pare dni bolu to bylo zagniezdzanie zarodka?Czytalam ze niektore babki to odczuwaja

Gość kasiula86
Tez chcialam odczekac zeby zrobic przerwe ale moja ginka powiedziala ze nie ma niebezpieczenstwa takiego zeby dziecku zaszkodzic

Gość kinki
boze idz do ginek.... a nie zawracaj ludziom dupy

Gość kasiula86
Kinki tyle to ja wiedzialam bez twojej rady.Bardziej mi zalezy na odczuciach jakie babki maja zanim i juz po tym jak sie dowiedza ze sa w ciazy.

Gość kinki
to Ty sie nie zajmuj takimi duperelami tylko idz do ginekologa

Gość kasiula86
no przeciez za wczesnie jest.Malo sie nasluchalam od lekarzy ze po co im sie gitare zawraca???Jedni byli na tyle bezczelni ze mowia zeby wogole przed 7tyg sie nie pokazywac a skad ja do jasnej anielki mam wiedziec kiedy to bedzie :(

Gość kinki
to czekaj na dziecko i sie nie przejmuj niczym;]

Gość marmolada z dzemem
kasiula, ja tydzien przed terminem @ mialam objawy na@, ponadto bol piersi w nocy (spalam na brzuchu) i prawego jajnika,a dzis jestem w 11 tyg.

Gość kasiula86
Marmoladka-pocieszyłas mnie.A jakies inne objawy mialas na poczatku?

Gość marmolada z dzemem
moze kogos to zdziwi,ale jeszcze nie wiedzialam o ciazy, a juz delikatnie powiekszyl mi sie brzuch,jakbym miala wzdecia.Nawet szwagierka sie smiala,ze moze w ciazy jestem,na co ja odpowiadalam,ze pewnie zjadlam cos ,co obciazylo mnie za bardzo

Gość kasiula86
hmm...no to musze powiedziec ze z tym powiekszonym brzuchem mam podobnie,ale ani nie mam zadnych dolegliwosci pokarmowych (jakies zgagi czy mdlosci)ani tez nie latam czesto siusiac,co ponoc zawsze sie ma bo macica sie powieksza.W ktorym bylas tyg jak lekarz ci potwierdzil ciaze?

Gość kasiula86
Aha,jeszcze jadno jak zachowuje sie sluz u kobiety ktora jest w ciazy?tzn czy tez raz jest bardziej gesty raz mniej,jakie moze miec barwy?oczywiscie u zdrowej kobiety bez rzadnych infekcji

Gość marmolada z dzemem
zrobilam test,byl pozytywny pobieglam od razu,ale na nfz,tam nie bylo usg,a na podst.zwyklego badania nie mogl jeszcze stwierdzic ciazy.Zlecil bete i wyszedl 2 lub 3 tydz.Dopiero w 8 tyg. poszlam prywatnie i zobaczylam malego grzdylka :)

Gość marmolada z dzemem
a jesli chodzi o sluz,to nie wiem

Gość kasiula86
Dzieki bardzo Marmoladka

Gość marmolada z dzemem
nie ma za co :) oby i tobie sie udalo