Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaga Chełm

czy on na pewno chce ślubu?

Polecane posty

Gość maaga Chełm

Jestem z chłopakiem od 2 lat. Niedawno się zareczyliśmy. Wszystko byłoby pieknie gdyby.. No właśnie.. mam wrażenie, że jemu nie zalezy na tym tak jak mnie. Na wszystko ma czas. Planowaliśmy ślub na koniec kwietnia, więc to chyba już najwyższa poraz żeby zacząc rezerwować terminy w kosciele , wybrać restaurację na przyjecie itp... Czy ja naprawdę za bardzo się spieszę czy to on unika podjęcia decyzji i zrobienia tego kroku? co o tym myslicie?;(

Gość momi
A jest obrzezany????????????

Gość agus321
ja mysle ze to juz najwyzszy czas, zeby zaczac przygotowania. a po drugie to gratuluje Ci faceta, ktory potrafi podjac tak wazna decyzje. moj niestety nie potrafi, chociaz juz dwa lata temu wyznal mi, ze zamierza mi sie oswiadczyc... i wez tu zrozum facetow. jeszcze bardziej od kobiet nie wiedza czego chca. ehh..

Gość pewnie nie chce
Dziewczyny są dziwne. I naiwne. Gdyby NAPRAWDĘ chciał, to planowałby ślub. Wygodnie mu z workiem na spermę bez zobowiązań.

Gość a nie przyszło ci do głowy że
on chce ślubu z tobą (tzn. chce żebyś była jego żoną) ale nie bawi go ta dziecinada i pieprzenie się z szopkami typu wesele, sala, orkiestra, kwiatki, baloniki, suknie, garniaki i całe to ślubne badziewie????? bo ja choć jestem kobietą mam mdłości nawet gdy czytam o "przedślubnych przygotowaniach"

Gość pewnie nie chce
agus321 - to powyżej TEŻ CIEBIE dotyczy. Niestety.

Gość momi
Zawsze nosze pełen worek spermy

Gość maaga Chełm
ale prawda jest taka , że to i tak na mnie miałyby spaść te przygotowania, poza tym nikt nie mówi o balonikach i innych pierdółkach, chodzi po prostu o 2 rezerwacje-kościół i sala:(

Gość a nie przyszło ci do głowy że
no tak nie ma to jak być workiem na spermę ze zobowiązaniami (czytaj: "to mój worek na spermę i mam na to papiery") toś błysnęła jak psu jaja na wiejskim weselu

Gość pewnie nie chce
No to ślubu nie chce. Tak samo traktuję swoją dziewczynę. Macie to, na co zasługujecie, naiwniaczki :D

Gość momi
A widziałas pożądny wytrysk??????????????????

Gość maaga Chełm
momi przepraszam, że zapytam-brałeś już dziś leki? chyba zapomniałeś, pomponiku:P

Gość momi
nie widziałas a szkoda!!!!!!!!!

maaga Chełm - a dlaczego pytasz na kafeterii, czy on na pewno chce ślubu ? Nie możesz o to JEGO zapytać ? To chyba najprostsza droga. Tuataj i tak niczego konstruktywnego nie przeczytasz :O

Gość jestes z Chelma Lubelskiego
moze? :)

Gość maaga Chełm
ja pytałam przecież o to Go nie jeden raz..mówi, że tak, że chce, ale dlaczego mi się tak spieszy! Ale to ma być w kwietniu, to jak się nie martwić o rezerwacje terminów:( dziś się pokłócilismy o to...nawet powiedziałammu, że to już koniec, że nie chce być wieczna narzeczoną...:(wyszedł ode mnie ze łzami w oczach...nie wiem, co robić:(

Poczekać, aż wróci. I jeszcze raz porozmawiać. Musicie coś ustalić. A Ty się zastanów. Jeśli życie z nim po slubie też będzie takie "niezdecydowane" to.... No właśnie. Ile czasu wytrzymasz ?