Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewedsfd

Dlaczego jeśli facet dużo czyta to jest wyśmiewany przez dziewczyny

Polecane posty

cały cymes w tzw oczytaniu polega na tym, by nie rozmawiac o ksiązkach prawie wcale, a tylko wykorzystywać nabyta z nich wiedze, słownictwo, sposob budowania zdan do prowadzenia ciekawej dyskusji na tematy ogolne... jesli przeczytales interesujaca ksiazke i bedziesz napieprzal jak nakręcony dziewczynie na jej temat przez kilka godzin, uzna Cie za nudziarza - to normalne

Gość ewedsfd
utykam na jedną nogę. mam tak od dziecka,taki się urodziłem nie jestem atrakcyjny fizycznie i śmieszne byłoby chyba gdybym się na takiego kreował.Jaka dziewczyna chciałaby mieć takiego faceta? Skoro jest tylu przystojnych wolnych facetów.

Gość ewedsfd
zdania dobrze buduję pewna specjalistka od rekrutacji mi to powiedziała:P

Gość ewedsfd
komiczne jesteś ekspertem od wszystkiego zaraz pewnie napiszesz ze mam skłonność do pedofilii:P Jaki jestem kazdy widzi i nie mam pretensji do dziewczyn jestem ich kumplem i na tym moja rola się kończy lubią mi się wyżalić ale wiem że o dziewczynie mogę pomarzyć.

Gość inka....
komiczne - jak zwykle ma rację .... :)

Gość szukajcie a znajdzieciee
"utykam na jedną nogę." [no i co z tego?] "nie jestem atrakcyjny fizycznie i śmieszne byłoby chyba gdybym się na takiego kreował" [nie chodzi o kreację, ale o bycie sympatycznym i optymistycznym człowiekiem! jak podchodzisz do dziewczyny na zasadzie: -zobacz jak kuleję- to wybacz] "Jaka dziewczyna chciałaby mieć takiego faceta? "[to zależy jaki ten facet jest naprawdę, a nie o to czy jest atrakcyjny fizycznie - dla każdego coś innego może być atrakcją fizyczną np. coś ukrytego :-P]

Gość ewedsfd
wydajecie opinię na mój temat choć mnie nie znacie macie do tego prawo:) Wiem że dla dziewczyn wygląd jest tak samo wazny jak dla facetów nie oszukujmy się,nie bądzmy hipokrytami.

"Szczęścia w życiu nie miałem, rzucały mnie dziewczyny Szukam cichego portu, gdzie okręt mój zawinie Po tych słowach miłosierdzia Padła już nie jedna twierdza I nie jedna cnota chyżo poszła w las Rybka bierze na robaki A dziewczyna na tekst taki Który szepczę zawsze patrząc prosto w twarz" http://piosenka-turystyczna.w.interia.pl/Preludium%20dla%20Leonarda.htm

Gość alesieporobilo
podaj wymiar?

Gość ewedsfd
Wiem co dziewczyny sądzą o moim wygladzie kiedyś zakochałem się w koleżance;wiesz gdyby nie twoja noga tobym z tobą była" krótka piłka i wiecie co ma u mnie plusa że była szczera:)

a jak miałbys równe nogi to powiedziałaby ci nie, bo nie i dopiero wtedy zachodziłbyś dlaczego sie nie zgodziła :-O myślisz, że inni faceci strzelą palcami i każda od razu wpada w zachwyt?! szukaj dalej - próba nie strzelba Muszę iść, a ty przestań się skupiać na swojej nodze, znam ludzi na wózkach i jakoś mają dziewczyny. 🖐️

Gość walanna
Mi czytanie książek nie imponuje a kulawy faceta też u mnie nie ma szans chocby była najlepszym człowiekiem