Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e1503

co o takim sadzicie?!

Polecane posty

Chlopak 25 lat wyksztalcenie zawodowe, nie ma prawko bo zabrali mu je za jazde po pijaku ma dziwna siostre ktor arobi problemy?? czy byscie zwiazali sie z takim chlopakiem?? co sadzicie.. dodam ze ja robie wyzsze

Gość j .kalińska
w żadnym wypadku

Gość j .kalińska
skreślam człowieka ,który prowadzi auto po pijaku

Gość djdjdjdjjdjdjd
A co tu jest do uzasadniania??? Robol prowadzący po pijanemu???? Nie stać cię na nic lepszego Takiego tatusia chcesz dla swojego dziecka?

Gość ja możesz w ogóle zakładac
taki głupi temat? to my z nim bedziemy sie wiazac czy ty? no juz zaczynacie przesadzać z tymi tematami. jesli uzalezniasz swoje szczescie badz nieszczescie od mojego zdania to mimo iz robisz wyższe wykształcenie to jestes pusta.

no wlasnie a jesli teraz bardzo tego zaluje... wiem co masz namysli bezmyslnosc zero ale to zero odpowiedzialnosci glupota;-///

Gość j .kalińska
każdy by żałował,trzeba drugi raz zdawać :O

temat ten napisalam pod wplywem opini mojej kolezanki ktora uwaza chyba ze liczy sie dla niej wyksztalcenie wyzsze i zeby dobrze wygladal i tak dalej mimo ze sama z ledwoscia ciagnie swoje studia zaocznie i mam 10 etatow zeby kasy jej styklo

Gość j .kalińska
a poza tym jakoś nie wierzę,że to tylko raz się zdarzyło

Gość j .kalińska
Ja nie mierzę ludzi tylko miarą wykształcenia.Znam chłopaka po zawodówce,z którym świetnie mi się rozmawia,elokwentny, inteligentny,ale boję się,że to jest wyjątek.

co mnie w nim pociaga wszystko... a robol to chyba z ciebie ze tak piszesz nie uzasadniam swojej decyzji od waszej opini ooo to to napewno

Gość j .kalińska
Trzeba własny rozum mieć,liczę,że choć po części się nim pokierujesz.Pozdro.

mi a nim bardzo zalezy ale co z tego bedzie to sama nie wiem ;-/ a nie mierze i niemierzylam nigdy ludzi miara wyksztalcenia

ale co z ta siostra?? ja tez mam problemy z siostrunia mojego faceta

agus ja z ta siostra w ogole nie rozmawiam obecnie ona jest na mnie obrazona!!

Gość lkkkkklklkl
mam pytanie?

kurde, wazne zebys Ty sie z nim dobrze czula, a przede wszystkim, zeby ON Cie dobrze traktowal. mnie nie obchodzi opinia np. moich \"miastowych\" kolezanek, ze moj facet pochodzi ze wsi. ja go kocham i to wystarczy. a to, ze raz usiadl za kierownica \"pod wplywem\" nie znaczy, ze jest pijakiem. mojemu bratu tez odebrali prawo jazdy za promile, a wcale nie byl pijany. owszem byl na imprezie poprzedniego wieczoru, ale przez noc wytrzezwial na tyle, zeby prowadzic. tylko ze jechal wczesnie rano. sama slyszalam jak policjant mowil, ze gdyby cos zjadl przed wyjazdem, to nic by nie wykazalo. wiec to ze mial niedopuszczalna ilosc promili w wydychanym powietrzu naprawde o niczym nie swiadczy. juz jedno piwo wykryje alkomat, a jednym piwem jeszcze chyba nikt sie nie upil...

Gość ale nawet ku.wa jedno piwo
spowalnia reakcje na drodze :O dla mnie ktos kto pije i prowadzi = kompletne dno , w ogole ponizej wszelkiej krytyki ,nawet jesliby mial tytul profesora . nie chodzi o niego ,bo zazwyczaj jest tak ,ze taki pijak zabija kogos a sam wychodzi z wypadku bez zadnych obrazen ps. myslisz ze mordercy czasami tez nie zaluja ? zreszta co mial ci powiedziec ? ze nie zaluje ? ze swiadomie to zrobil , bo jest na tyle ograniczony ? :O 😠

Gość wlodek1984
jam ysle ze jak uklad gwiazd bedzie twoim sprzymierzencem i wiatr bedzie od zachodu to wam sie uda..... w innym przypadku sorry winetou (tak sie to pisze?)...

agus321 dzieki za slowa otuchy no ja uwazam tak samo i powiem szczerze bardzo zaluje ze zalozylam ten temat!!(wie ktos jak to usunac) a moze macie racje z tym zalowaniem... tylko ze on wlasnie opowiadal mi o tym ze dotarlo do niego ze mogl zrobic komus krzywde ale mniejsza o to to juz nasza sprawa;)

i dodam ze jestesmy juz w sumie ze soba i narazie jest suuuper ;)

O matko!Dziewczyno!Z kim Ty sie wiazesz :P ?!Kopnij go w 4 litery bo to kretyn,prymityw i zul,a jak nie teraz to pewnie za 10 lat bedzie juz stal pod budka z piwem :P Okropienstwo!!! Kolejna glupia co na urode poleciala a za 20 lat plakala :P