Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia pechowiec

dlaczego zawsze tak jest?

Polecane posty

Gość agusia pechowiec

nie wiem co ale chyba cos jest ze mna nie tak;od jakiegos czasu spotykam sie z facetem(raz w miesiacu lub rzadziej)i on prawi mi piekne slowa i jest oglonie przemily,idziemy do lozka a potem nie odzywa sie-ja zdolowana ale kiedy juz sie odezwie to ja znowu jakby nigdy nic zadowolona i szczesliwa.To ze jestem nienormalna to wiem ale pomozcie jakas rada co z tym zrobic bo zwariuje:(

nie ma jak szczerze pogadac. z miom facetem niestety nie da sie gadac i nic do niego nie dociera, ale moze Tobie sie uda...

Gość agusia pechowiec
ale najgorsze jest to ze ostatnim razem wydawalo mi sie ze szczerze rozmawiamy ale efekt zaden:(((((

Gość chyba.............
nie warto nim zawracać sobie głowy.Moim zdaniem szkoda czasu.Bez przesady-widywać się raz w miesiącu:OA Ty jeszcze na niego czekasz:OMożesz tak czekać do emerytury.Skąd masz pewność co on robi kiedy się nie spotykacie?

Gość agusia pechowiec
niestety zdaje sobie sprawe z tego ze nie jestem jedyna ale nie potrafie wyzucic go z tej biednej glowy

Gość chyba.............
a piękne słowa to prawie każdy facet wciska.Ja bym mu zbytnio tu nie wierzyła:)Mówi to tylko żeby zaciągnąć Cię do łóżka a Ty się jeszcze łudzisz że to może być miłość:D

Gość chyba.............
zerwij z nim po prostu,zajmij się innymi sprawami.Może przy okazji poznasz kogoś innego?Przede wszystkim może kogoś mądrzejszego.

Gość agusia pechowiec
no wlasnie madrzejszego i myslacego tez o innych a ne tylko o sobie:(

Gość chyba.............
no jak sama widzisz że z nim coś nie tak,to po co to ciągniesz? Wiem,że sporo dziewczyn jest z facetem oby tylko z kimś być.Ale tak nie można.Weź się w garść i skończ ten głupi "związek"(chociaż związek to chyba za wielkie słowo).Zobaczysz że poznasz kogoś bardziej wartościowego!Czego Ci życzę🌻

Gość agusia pechowiec
i ten jego wielgachny penis :(

Gość chyba.............
:D:D:D

Gość agusia pechowiec
widze ze ktos sie nudzi i sie podszywa,wiec uciekam

Gość aa..
agusia a mozesz napisac dokladniej tzn po lozku nie odzywa sie wogole az do nastepnego spotkania?

Gość kaaartucha
chyba wiem o co ci chodzi... tylko ze ja w dodatku oklamuja sama siebie, ze tez chce sie spotkac z nim tylko czasem dla dobrego seksu... i to juz troche trwa, a tak naprawde chyba chcialabym zeby byl tylko moj.

Gość agusia pechowiec
kaaartucha to chyba dokladnie to samo;tyle ze ja zdaje sobie sprawe ze on nigdy nie bedzie tylko moj:(