Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociara007

KOTY 24/h

Polecane posty

Gość Kociara007

Chcę pogadać z wami o kotach jak macie jakieś pytania to piszcie !!!!!! Mam 3 koty i dużo o nich wiem znajomi nazywają mnie kociara :) Cały pokuj mam w kotach a więc pytajcie ile chcecie !!!!!

Gość ewka90
czy kota mozna podawac mleko. dlaczego tak/nie? jezeli kot ma prawdopodobnie zapalenie krtani: charczy ciezko buczy skrzeczy jak zaba zamiast mruczec to co zrobic by wyzdrowial? mial dwie serie antybiotyku x 3 co dala na krotki okres poprawe i znowu (jest szczepiony)

Gość też kociara
np. do zdrowia psychicznego mają bardzo wiele :P - jak ktoś je kocha, to przyczyniają się do szczęścia i dobrego humoru co na zdrowie wpływa :D

Gość też kociara
no i topic" zdrowie i uroda" nie pisze że o ludziach, a koty też chorują, bądż chcemy by były piękne:) no chyba że przeoczyłam, i jednak gdzieś pisze że o ludziach tylko :P

Gość kofffam psy
pokój piszemy przez "ó"

Gość kofffam psy
taaa,a teraz w modzie sa kocie skórki,podobno rewelacja na kregosłup

Gość kofffam psy
Ty,koci Bond 007,ewka zadala konkretne pytania,odp brak.Coś się slabo na tych kotach znasz...

szkoda,trzebaby bylo dopisac ze zdrowie i uroda LUDZI,hyhy, gdyby tak kazdy myslal twoimi kategoriami to niedlugo zaczeloby sie tu rozmawiac o zdrowiu...kur i krow... oki. a kociara zalozyla bardzo kotkowy temat i na tym sie skonczylo

Gość kociara007
Jeśli nie pomaga to spróbuj innych weterynarzy . Mój kot tez miał takie coś i to było zapalenie krtani lub tchawicy dostał trzy zastrzyki i przeszło ale już po pierwszym musiała by być poprawa . Miał podejrzenie o astmę . Musi ci pomóc weterynarz bo ja nie postawię diagnozy :(

Gość kociara007
Kotu nie można podawać mleka bo od mleka koty dostają rozwolnienie !!!!!!

Gość kociara007
dopiero wczoraj o 21.00 ten temat dodałam przecież nie siedzę na kompie całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blackcat
marna z Ciebie kociara ;) ja mam 4 koty już baaardzo duło a za specjalistkę się nie uważam :p

Gość kociara007
ja się nie uważam za specjalistkę !!!!! To że mówię że możecie zadawać pytania to nie znaczy że na nie będę umiała odpowiedzieć !!!!!!

Gość Kociara007
Do koffam psy : Nienawidzę jak ludzie mówią że kocie skórki są fajne . Chyba nie masz sumienia tak mówić . :( Jak widzę takie coś że ludzie zabijają biedne zwierzęta dla mody to sobie myślę : " Czy ci ludzie nie mają sumienia ? " Nie radzę nosić czegokolwiek ze skóry prawdziwego zwierzęcia :( Za takie coś w stanach idzie się siedzieć !!!!

Ja mam jednego kociaka ;) Jeszcze nie chorowała.. pięknie się świeci sierśc itd.. ale jak coś będzie nie tak.. to zapytam ;) A mleko dla kotów można kupić z firmy Whiskas... takie specjalne ;)

Gość kociara007
No wiem jest takie specjalne ale niektóre koty nie lubią u mnie jeden nie lubi ale jak lubią to można im dawać :)

Gość Kociara007
Teraz mnie nie będzie . Wyjeżdżam na 2 tygodnie . Możecie odp. za mnie : ) Co nie ?? Myśle że tak :)

Gość Kociara007
Można kotom dawać specjalne mleko ale one jest napchane E i lepiej woda :)

Gość kociara007
:D

Gość kociara007
piszcie !!!!