Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASKA22

Co mam zrobic?? Piszcie!!

Polecane posty

Gość KASKA22

Bardzo lubie sie sama zaspakajac , co mam zrobic zeby mnie nie ciagnelo do tego?

Gość JA to wiemmmmmmm
rob to dalej

Gość qwetws
Nie mysl o tym , zajmij sie czyms to zapomnisz o tym , musisz byc zabiegana i nie bedziesz miala na to czasu, a w nocy bd tak zmeczona ze od razu zasniesz

Gość eerree

Gość do Kasi
Kasiu, uważaj, poniewaz istnieje coś takiego jak uzaleznienie od seksu. mają już to 4-5 letnie dziewczynki. Potem trudniej im przeżywac orgazm stymulowany przez partnera, a 99% nigdy nie przezywa orgazmu pochwowego. Przetrwaj najcięższy czas, a potem bedzie już coraz łatwiej.

Gość do - do Kasi
Dziewczyno, co ty pitolisz? Że się tak wyrażę. 4-5cio letnie dzieci przeżywają tzw. fazę falliczną - każde dziecko bez wyjątku! I jest to naturalny czyli normalny etap rozwoju każdego dziecka - zainteresowanie własnymi (i nie tylko...) narządami płciowymi. Zaspokajanie potrzeb seksualnych również jest rzeczą naturalnę a informacja, że 99% nie przezywa orgazmu pochwowego jest wyssana z palca, podaj no źródło takiej informacji. Włos mi się jeży na głowie jak czytam takie pierdoły. Onanizował się każdy, niektórzy robią to nadal nie mając żadnych problemów z przeżywaniem orgazmu przy stosunku. I to jest potwierdzone przez fachową literaturę. Zamiast rozsiewać mity na forum porozmawiaj z psychologami i seksuologami. Nie strasz bezpodstawnie! KASKA22 - jeśli Ci to przeszkadza, to, jak już ktoś napisał, spróbuj zająć się czymś, np czytaj przed snem książkę aż do znudzenia. A jeśli Ci to nie przeszkadza, to nie ma podstaw do tego, by sobie odmawiać. Nie wierz w bzdury typu uzależnienia (to skrajne przypadki) czy braku możliwości przeżywania orgazmu pochwowego - zostało udowodnione, że brak orgazmu pochwowego nie ma nic wspólnego z onanizmem, problem najczęściej tkwi w psychice i dotyczy relacji z Partnerem oraz stosunku do siebie samej.