Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomózcie bo oszaleje

czy ja jestem w ciazy?

Polecane posty

no ja tez mam cykora:( a wie ktos z was czy 12 letni chłopiec moze zaplodnic 14 letnia dziewczyne? tak mi napisala moja kumpela i pyta sie mnie czy moze? no to moze czy nie moze? wie ktos? moim zdaniem nie jest on gotowy psychicznie a przede wszystkim FIZYCZNIE prawda? czy sie myle?

Gość jezooo
Myślę że jakby podała nam dzień cyklu to też by nam wiele nie dało,bo w jej wieku ma się raczej nieregularny okres.Przynajmniej ja tak miałam.

Gość powiedz a ty
miałas z tego przyjemność? bo jak nie to po kiego ci to było .. 3 razy dobre

Gość jezooo
a 12-latkowi staje albo ma chociaż owłosienie łonowe?dżisus:Ojakie pytania:O

"nie pierwsza nie ostatnia" moze dla ułatwienia ci napisze tak bo ja sie naprawde nie znam na tym wszystkim:( i naprawde was nie wkrecam:( no to tak okres dostaje prawie zawsze 8 dnia miesiaca no czesem cos sie spoznil ale zawsze cos kolo tego..

Gość jezooo
klawy temat:D:D:D

dlaczego klawy:(( wiesz jak sie boje:(

ejjjj no prosze niech ktos odpisze

Gość jezooo
nie no chyba nie jesteś hmmm na 70% nie jesteś,no ale kup ten test

Gość nie pierwsza nie ostatnia
no super, nawet sobie nie notujesz kiedy zaczyna się okres. Zawsze koło 8... czyli nawet nie wiesz co ile dni, czy regularnie czy nie. I za seks sie wzięłaś? Totalne nieporozumienie... Odpowiem ci że masz 50% szans na to, że jesteś w ciąży i drugie 50 że nie jesteś

Gość qwetws
Boze kup test i bd wiedziala, a jak sie boisz kupic test to moze nie bd sie bala isc do ginekologa

no jest nie regularny.. mowie ze poniosla nas chwila:(((( to byla chwila debila:(( i zaluje tego chyba najbardziej czego moglabym zalowac:((

Gość pauiiiniusiaa
Nie chcę cię tu upo tobie jechać bo już to zrobili inni ..;] Czy ty widzisz co piszesz???????! : "No ale jak myslisz, jestem? Czy wykluczasz ciąże?" A skąd ktokolwiek z nas może to wiedzieć?! Dziewczyno! Ktoś Ci powie,że na 100% nie jesteś w ciąży i to Cie usatysfakcynuje/przekona??!! Ręce opadają. Zrobiłaś głupio jak sama napisałaś, ale jeszcze większą głupote pokazałaś pisząc tu. ! Możliwa ciaża i dobrze o tym wiesz. Idź do ginekologa albo zrób test z krwi, a najlepiej na badanie na obecność wirusa HIV. ;/

Gość jezooo
tak na marginesie-to obrzydliwośc z "jakimś kolegą".Bez przesady,w życiu tak bym się nie poniżyła.

no to niezle co za masakra;/ jejku ja zwariuje czemu ja to zrobilam:(( mam doła;( prosze was o ostateczna decyzje jak myslicie jestem czy nie jestem:((

Gość nie pierwsza nie ostatnia
poniosła chwila...trzeba było myśleć i bać się wcześniej a nie teraz. Teraz to co najwyżej możesz czekać. Bo na cokolwiek jest juz za późno..

to nie byl jakis kolega jak to napisalas tylko kumpel ktorego znam kupe lat

Gość idź już spać dzieciaku
bo coraz większe głupoty wypisujesz

oki ide spac z mysla ze nie jestem w ciazy:((

Ale co my mamy ci powiedzieć? A skąd my mamy wiedzieć, czy jesteś w ciąży? Możesz być, możesz nie być. Co gorsza mogłaś złapać też jakąś chorobę. Skutki takiego postępowania możesz odczuwać do końca życia. Życzę ci żeby wszystko było dobrze. I nie zabieraj się za seks jeszcze kilka lat ;/

Gość jezooo
śpij słodko:D

Gość pauiiiniusiaa
"Prosze o ostateczna decyzje,jestem w ciązy czy nie" .. ręce opadają...;\\ Mam tylko nadzieje,że to jest jakaś prowokacja, bo własnie takie "doświadczone dziewczynki" psują nam,kobietom/dziewczynom reputacje. Jak ktoś już napisał: ŚPIJ SŁODKO .. autorko A moja ostateczna decyzja: nie zakładaj tu więcej topików, proszę.