Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimmemore

polećcie mi jakąs szminkę albo błyszczyk INTENSYWNIE CZERWONY dający efekt

Polecane posty

Gość gimmemore

MOKRYCH ust:). Ale zaznaczam jeszcze raz, że ma być to kolor intensywnie czerwony na ustach a nie tylko w opakowaniu :) znudził mi się już naturalny efekt i chcę żeby moje usta były mocno czerwone i jednocześnie bardzo błyszczące... znacie taki kosmetyk dzięki któremu osiągnę taki efekt? :) p.s. liczyłabym na to, żeby owa szminka/błyszczyk była również trwała!

Gość htrutru
szukaj szminek firmy REVLON zajebiscie intensywne kolory i dobrze sie trzma

Gość gimmemore
avon i inne oriflame mnie nie interesują... bo nie wiem gdzie mogę zamówić te ich kosmetyki:P chcę po prostu iść do drogerii i wyjść z ta upragnioną CZERWONĄ nabłyszczającą szminką :) htrutru dzięki ...a nie wiesz moze czy te szminki z revlon mogę dostac w naturze albo rossmannie? jesli macie jeszcze jakies propozycje to piszcie śmiało:)

Gość owszem taki efekt daje
np. szminka Clinique, taka w formie cieńszego sztyftu nie pamiętam nazwy- ale daje efekt mokrych ust a kolory sa bardzo ładne. I jeszcze Moisture Surge też Clinique.

Gość ir_is
Błyszczyk ASTOR PRISMATIC 43 zostawia na ustach wyraźny czerwony kolor. Ostatnio zaczełam malowac usta błyszczykiem INGLOT Lip Gloss o niebo lepsza jakość od wcześniej wymienionego natomiast nie wiem czy produceny oferuje takze czerwień.

oosobiście mam dobre doświadczenia z Maybelline WaterShine Elixir, co prawda, ja wybrałam ciemną malinę, bo na taki kolor właśnie miałam ochotę, ale efekty intensywnego "wilgotnego" koloru był zadowalający :) do tego łady zapach i wygodna, higieniczna aplikacja w odróżnieniu do tych śmierdzących gąbeczek :)

Gość glinianawaza
Loreal, te błyszczyki takie, nie wiem jaka nazwa, aplikator maja w kształcie serduszka. Mam rózowy i jest super intensywny i błyszczacy, ale nie chce mi sie teraz grzebac i szukac co to za nazwa.

Gość gimmemore
dzięki za rady! pewnie znajdę wśród Waszych propozycji coś dla siebie:)