Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow zagubiony

Czy należy wierzyć plotkom ???

Polecane posty

Gość znow zagubiony

Jakiś czas temu usłyszałem kilka nieciekawych opinii na temat pewnej dziewczyny o której względy się staram. Podobno na mieście krążą plotki ,że ona jest blacharą i za bardzo się nie szanuje. Nie wiem w ogóle co tym myśleć :( Zawsze sądziłem ,że to porządna dziewczyna. Nie wiem co teraz zrobić. Pomóżcie plz.

Gość ludzie sa podli
nie wiedziales?

Gość ludzie sa podli
nawet sobie nie wyobrazasz jakie plotki potrafia wymyslec z zawisci

Gość ofe rma
w książce "dziada" niewiadomskiego wspomina on o jednej swojej sąsiadce która w miejscu zamieszkania zawsze była grzeczną panienką, mówiła dzień dobry i planowała ślub z chłopakiem ale kiedyś "na mieście" widział ja w jakiejś agencji. bywa różnie ;)

Gość jak ktos jest blacharą
to przeciez widac. Nie masz swojego rozumu?

Gość znow zagubiony
No nie wiem jak to z nia jest. Tak slyszalem. Może i to nie prawda ,bo to naprawdę bardzo atrakcyjna dziewczyna, ma powodzenie i jest jej czego zazdrościć. Chociaż z drugiej strony lubi przebywac w towarzystwie facetow co raczej jest troche niepokojace

Gość ludzie sa podli
jestes zazdrosny, ale czy to powod zeby ja krzywdzic?

Gość znow zagubiony
to prawda jestem zazdrosny ,ale nie dziw sie ze czuje sie zmieszany W ogole nie mam pojecia co o tym myslec ,dopiero sie o tym niedawno dowiedzialem. Wczesniej nigdy bym tak o niej nie pomyslal

Gość ludzie sa podli
a mozna wiedziec jakie dokladnie to byly plotki?

Gość ludzie sa podli
o mnie byla plotka, ze mam dziecko, a z nikim nie spalam jeszcze- i co dalej wierzysz w plotki?

Gość znow zagubiony
Usłyszałem dokladnie to co napisałem w pierwszym poscie.

Gość znow zagubiony
No wiem ,ze to róznie bywa i moze to byc tylko plotka nic wiecej ,ale caly czas sie tym zadreczam...

Gość ludzie sa podli
od czasu kiedy mnie to spotkalo nie wierze w zadne plotki dopoki sama nie sprawdze i wychodze na tym lepiej, radze to samo

Gość znow zagubiony
Postaram sie z tym jakos uporac i nie zadreczac ,ale nie bedzie mi latwo. Szczerze mowiac zakochalem sie w tej dziewczynie i dlatego tak mnie to gryzie. W innym wypadku mialbym na to zlewke

Gość ludzie sa podli
widze jedno najlepsze wyjscie- sprawdz sam

Gość znow zagubiony
Chyba masz racje ,ale boje sie ryzykowac. Gdyby to okazalo sie prawda i zawiodlbym sie na tej pannie byloby mi strasznie ciezko. I tak ona juz zbyt wiele dla mnie znaczy

Gość małaa Miii
Lej na to siurem prostym :) Kiedyś - jakieś 9 lat temu - ktoś "życzliwy" nie mający swojego życia puścił o mnie plotkę, że jestem w ciąży. Ponieważ, mimo upływu kilku miesięcy brzuszek się nie pokazał.... orzeczono na mieście, że pewnie usunęłam... Zenujące!!! Mam nadzieję, ze w tamtym okresie nie było kogoś, kto ze mnie zrezygnował, bo miał dylematy takie jak Ty. Cóż... pozostaje mi tylko w to wierzyć :)

Gość ludzie sa podli
przykre to, jest napisane ze plotki na miescie moga poroznic

Gość małaa Miii
w sumie... odpuść sobie tą dziewczynę :) Skoro jesteś tak podatny na manipulacje ze strony otoczenia - to nawet jeśli zaryzykujesz i postanowisz zaufać.... każda usłyszana przez Ciebie rewelacja będzie przyczyną kłótni... i powodem do rozstania, a nie ma nic gorszego niż udowodnienie, że nie jest się tak łatwą jak inni mówią... Kobiety mają z tym przechlapane... a te ładniejsze od tych przeciętnych to już w ogóle są napiętnowane...

Gość ludzie sa podli
przykre, szkoda dziewczyny

Gość znow zagubiony
Gdybym juz z nia byl mimo wszystko staralbym sie nie doprowadzac do zadnych klotni. Nigdy nie chcialbym zeby przeze mnie cierpiala.Wrecz przeciwnie chcialbym ja uszczesliwic... Ale gryzie mnie to tak bardzo miedzy innymi dlatego ,ze uslyszalem to od naprawde zaufanych osob. Na dodatek w podobnej sytuacji byl niegdys moj kumpel. Ta sama osoba powiedziala mu ,ze jego dziewczyna go zdradza i niestety wszystko okazalo sie prawda :(

Gość ludzie sa podli
straszne, teraz rozumiem. pytanie jaki ma stosunek do wiary- to najlepszy sprawdzian

Gość małaa Miii
Współczuję tej dziewczynie... "Nigdy nie chcialbym zeby przeze mnie cierpiala.Wrecz przeciwnie chcialbym ja uszczesliwic... " - a nie widzisz tego, że jeszcze z nią nie jesteś a już ją krzywdzisz????? Kumple... kumple.... szału dostaję jak słyszę takie dobre rady... Nie jeden z tych Twoich cudownych doradców gdyby mógł to zaciągnąłby ją do łóżka... To Twoje życie a nie kumpli.. Chcesz do końca życia się zastanawiać jakby to było....

Gość ludzie sa podli
Mala Mi prawda- najlepsi kumple z zazdrosci sa to w stanie zrobic, a takie jedno slowo to z wscieklosci latwo powiedziec

Gość małaa Miii
ludzie są podli - cieszę się, że nie tylko ja tak uważam :) jeden mój związek rozpadł się przez cudownych kumpli... a ja kochałam jak szalona :( teraz po czasie cieszę się, że tamto się skończyło i współczuję następnej kobiecie mojego byłego... Z góry wiem, że będzie miała przekopane... Niestety.. Ja już wiem, że emocjonalnie nierozwiniętym mówię zdecydowane NIE!!!! Ehh ciężkie życie.. Tak łatwo splamić morale kobiety... Znowu zagubiony - a Ty co? taki święty jesteś? ;)

Gość znow zagubiony
W sumie to oni w wiekszosci przypadkow trafiali na niezbyt cnotliwe dziewczyny ,takze sporo sie nasluchalem o takich akcjach i moze troche przez to jestem przewrazliwiony na tym punkcie. W kazdym razie jesli juz udaloby mi sie stworzyc z nia zwiazek to na pewno nie robilbym problemow nawet jesli mialbym dusic w sobie te ciagle obawy

Gość /.hujgfuyhg
bo tym ładnym atrakcyjnym kobietom faceci przypisuja tylko sex ,wszędzie i wkoło i nic wiecej

Gość małaa Miii
nie da się zbyt długo dusić w sobie obaw.... Będą narastały i narastały i w pewnym momencie wybuchniesz :/ Wiesz... mój kolega rzucił kobietę... bo jego wujek z którym pracuje ma młodszą kochankę. I on na codzień widział jak wujek ciotkę okłamuje.. Jak dupek po telefonie do żony dzwoni do kochanki itd. ale my nie możemy pokutować za inne!!!!!!! Teraz żałuje... ale oskarżeniami tak zranił kobietę, że nie ma powrotu... Kiedy mówi, ze się mylił i że była miłością jego życia odpowiadam mu - idioto... masz co chciałeś... Zagubiony - do boju Wojowniku :)

Gość małaa Miii
i nie patrz na swoją kobietę przez pryzmat tych, z którymi spotykali się Twoi koledzy!!! Prawdziwy Wojownik nie boi się światła ani ciemności!!!

Gość
Jeśli to kilka opini od rożnych osób, to masz powód do niepokoju. Na osiedlu była taka cnotka niewyjebka. Ale tylko dla swojego chłopaka. A tak, brał ją każdy chętny...