Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blueee

o co chodzi??

Polecane posty

Gość Blueee
moze po prostu przestane o tym myslec, ale martwie sie, ze jesli jestem w ciazy to sie tam dzieciatku jakas krzywda dziecie. robilam test wczoraj, i nie wiem co tak naprawde wyszlo, bo ta druga kreska byla prawie niewidoczna, delikatnie tylko rozowa.

Gość Blueee
Dzis jade na ten test z krwi. trzymajcie kciuki zeby sie udalo. Jak tylko wroce napisze co i jak.

Gość Blueee
I nic... musze czekac do poniedzialku, wtedy pobiora mi krew, wysla ja do Lodzi i dopiero w srode beda wyniki:( to sobie jeszcze poczekam.

blue zrób jeszcze test, jak wcześniej wyszła Ci blado różowa to może teraz wyjdzie ciemniejsza? mi wyszła blado różowa i jestem Mamą :)

Gość Blueee
bylam na tym tescie z krwi przed chwila, wyniki dopiero w srode:( ale do tej pory to chyba zrobie jeszcze z 5 testow;)

Gość blueee
I dupa za przeproszeniem. test negatywny. dokladny wynik HCG Beta

Gość bluee
sory ze wam tu tak dupe trulam ,wkoncu takich topickow codziennie zaczyna ok 100kobiet,jestem naprawde nudna wybaczcie mi

Gość blueee
to na gorze to nie ja,ja naprawde niewiedzialam ze jestem taka nudna,ale ok juz wiem oco chodzi,ale wiecie co mam nowy problem,zdradzilam meza i........

Gość blueee
i spuscil mi sie kochanek w dni plodne czy moge byc w ciazy????Prosze doradzcie

Gość Blueee
czasem zastanawiam sie dlaczego niektorzy ludzie sa mili i probowali mi pomoc, za co dziekuje, a inni mysla, ze to zabawne podszywajac sie i piszac bzdury. jak tylko dowiem sie jak usune ten topik i raczej nie bede tu juz zagladac. dziekuje za wszystkie pomocne komentarze. pozdrawiam