Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakiesalatwe

Łatwe studia? No jakie?

Polecane posty

Gość Jakiesalatwe

Czy studia humanistyczne są trudne ? Pedagogika itp... Jakie są dosyć proste studia i na jakich studiach nie trzeba zbytnio tak sie 'bardzo uczyć' bo uczyć się trzeba na wszystkich... pozdrawiam

Gość dziennikarstwo

Gość Jakiesalatwe
kinky :D dobre hehe :) kreda25 powiadasz ochrona środowiska hmm :) ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?? :) dziekuje Wam!

Gość Jakiesalatwe
nawzajem ;]

Gość de katerina
administracje proponuje :)

a co do samego tematu: zależy co Ci łatwiej przychodzi. Dla mnie fizyka będzie męczarnią, ale z kolei dla człowieka o zdolnościach ukierunkowanych na przedmioty ścisłe koszmarem będzie filologia. Ja jestem filologiem in spe i studia techniczne byłyby dla mnie piekłem.

Gość Jakiesalatwe
de katerine administracja tosz to prawie jak prawo ;> kinky - to tak jak ja : przedmioty ścisłe = meczarnia Lubie geografie, wiedze o społeczeństwie , biologie Nie przepadam za fizyką,matmą,chemią :) Języki obce - angielski - słabiutko, niemiecki - średnio historia - za dużo tego wszystkiego, nie lubie histy. blee

Gość Jakiesalatwe
geografia - raczej nie, to nie jest coś z czym chciałbym związać całe zycie AWF odpada ....

Musisz popracować nad angielskim, bez niego jak bez ręki :) Naprawdę. Skoro lubisz geografię, WOS i biologię, to prawdopodobnie lepiej odnajdziesz się na kierunkach związanych z tymi przedmiotami (politologia, stosunki międzynarodowe, prawo, biologia, biotechnologia). Filologię jednak trzeba czuć, bo można łatwo znienawidzieć :) Pedagogikę odradzam - produkuje najwięcej bezrobotnych. Niby łatwo i miło, ale myśl o perspektywach. A co do historii - czasem trzeba się przemóc :) Niejeden przedmiot na studiach jest obrzydliwy. Jednak jeśli szukasz najmniejszej linii oporu, może jednak studia nie są Twoim przeznaczeniem?

Gość Jakiesalatwe
Mysle o studiach zaocznych. A uczyc się chcę :)

Gość apple_
te które lubisz, dla mnie łatwiejsze były przedmioty scisłe:)

Gość Jakiesalatwe
Pedagogika to ciekawe studia - ale teraz duzo osób idzie na pedagogike wlasnie.. trzeba troche pomyslec też co dalej?Zeby były jakieś perspektywy..

Gość Jakiesalatwe
ide dobranoc kolorowych snow kochani;*

Gość apple_
kolorowych snów