Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

Zmiany śluzu po zapłodnieniu i w ciąży

Polecane posty

Gość kasiula86

Czy któraś z was wie jak śluz sie w tych momentach zachowuje?Tzn tak jak to do tej pory bywalo raz gestszy raz rzadszy,bielszy lub bardziej przejrzysty?oczywiscie w przypadku zdrowej kobiety bez zadnej infekcji.To jak to z tym Jest?

Gość kasiula86
No hej!!!!Nie ma tu zadnych babek w ciazy????

Gość kasiula86
Wiedziemka!!!Dzieki!W koncu ktos sie na ten temat odezwal bo juz myslalam ze zadna z babek nie zna swojego organizmu albo sie nim nie interesuje....

Gość kociak**
a czy mozna jakos rozpoznac po 3 dniach ze jest sie w ciazy?wiem ze to troche glupie i moze po prostu gdzies tam jestem lekko spuchnieta,ale mam taka "ciezka macice";czy to moze cos oznaczac?

Gość kasiula86
Kociak-po 3 dniach nic ci raczej nie wykryje.Z tego co sie dowiedzialam w necie to po 7 dniach od zaplodnienia mozna zrobic bete.Od zaplodnienia-czyli niekoniecznie od tego dnia w ktorym mialas stosunek.Ponoc dwa dni trzeba dodac.A testy sa wiarygodne po terminie @.Tez najchetniej bym chiala zeby po tak krotkim czasie dalo sie wykryc bo czekam na termin @ zeby zrobic tescik.Poki co mam objawy podobnie jak na @ ale na to za wczesnie.Ponoc przy zagniezdzaniu zarodka i w b.wczesnej ciazy takie bole to norma.Domyslam sie ze nie planowalas dziecka?