Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalasloneczko

co z panienskim?

Polecane posty

Gość nicola76-
jakbys miala zapraszac same panny, to co by bylo, gdybys byla ostatnia panna z towarzystwa?:))) a co do organizacji, to zalezy od twoich przyjaciolek, jak chca zorganizowac to super a jak nie to ty tez mozesz:)

mnie wszystko organizuja przyjaciolki, mialam wybrac tylko date. I w nic sie nie wtykac :) mila odmiana po tym rozgardiaszu i zalatwianiu zwiazanym z przyjeciem weselnym :)

Gość lalalalalalalalallalaa
u mnie organizacją zajęła się świadkowa. Wszystko było zachowane w tajemnicy.

Gość vestalka
Tradycyjnie "obowiązek" organizacji wieczoru panieńskiego spoczywa na świadkowej, ale oczywiście pomóc mogą również inne koleżanki. Zupełnie nie ma znaczenia czy są pannami czy mężatkami. A jeśli wieczór panieński nie musi być niespodzianką Panna Młoda też może się włączyć w organizację - przede wszystkim powinna pogadać ze świadkową (lub inną koleżanką, która lubi organizować takie imprezy), ustalić termin i podpowiedzieć co by ją ucieszyło (czasem dziewczyny denerwują się, że ich pomysł się jej nie spodoba). A tak wszyscy będą zadowoleni i zabawa na pewno się uda. Nie ma też żadnych "wytycznych" jak powinien wyglądać wieczór panieński - po prostu babska impreza / wypad / wieczór w gronie koleżanek. Cokolwiek się Wam, a szczególnie Tobie jako Pannie Młodej podoba :) Jeśli chodzi o mój wieczór panieński - http://www.pokazyflamenco.pl/wieczorpanienski_pokazy_flamenco/