Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona pompa

Czy po 3 latach wygasa uczucie

Polecane posty

Gość zielona pompa

Jestesmy razem prawie 3 lata może przesadzam bo tyle się znamy a razem od jakis 2,6 i...nieprzechodzą mnie dreszcze nie brakuje mi powietrza i nie wołam jeszcze jescze....a powaznie jest inaczej napoczatku były amory imotyle a teraz popraostu "jest" kolejny dzień za dniem,nie mieszkamy razem,tylko w weekendy,kocham go,ale już nie tesknie czasami czóje że jest mi obojętny...niechce mi się starać..Hmm na monotomie raczej niemoge narzekac..bo robimy wiele rzeczy razem,mamy udane życie sexualne..ale...co mam zrobic czy to nie to..Pozatym jest kwestia slubu ja go chcem a on raczej ucieka od wszystkiego co się z tym wiąże...On ma 28 lat ja 24 i szczeże mysle o stabilizacji może nie dzieciach ale o jakims kroku naprzód a on..ah szkoda gadać,chyba nigdy nie ujrze pierścionka na palcu...

Gość słownik ortograficzny*********
czuję, nie chcę, szczerze, poza tym ,nie przechodzą... itd itd itd :D

Gość to ja pomogę
monotonię, seKSualne... Ponadto nie czujesz radości ze związku, pytasz nas czy to to, a chcesz się hajtać? Baby czasem nie przestają mnie w swej głupocie zadziwiać. PS. Tak, jestem kobietą.

Gość zielona pompa
Zawsze robie błędy bo mam dysortografi...chodziło mi o sens treści a nie o p...się do ort Hajtac....jak hajtać chcciłabym stabilizacji....sex jest ok