Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osis

DMINISTRACJA NA UW CZY SOCJOLOGIA NA SGGW ZAOCZNIE?

Polecane posty

Gość osis

doradzcie mi.

Gość osis
hm, a czemu?

Gość na uczuciowym
???

nie wiem jaki jestes sens studiowac administracje... nudne jak flaki z olejem i na dodatek nic po tym sensownego robic nie mozna

Gość osis
ale chcialabym sobie wybrac specjalizacje: socjologia wychowania i pedagogika resocjalizacyjan, ni i kreca mnie zaklady penitencjarne :D a administracja mnie za bardzo nie ionteresuje ale to w koncu UW.

jak to nic sensownego po administracji?:P Zamówienia Publiczne w instytuacjach rzadowych ;) i jakie popłatne :D:D

"jak to nic sensownego po administracji? Zamówienia Publiczne w instytuacjach rzadowych" tym mozna sie zajmowac po kazdej uczelni a jelsi juz chcesz specjalizaji w tym kierunku, to lepsze jest do tego prawo

Gość po administracji można pracowa
w każdym możliwym biurze,ale nudne to jest-fakt

uuu po prawie to politykiem wolałabym byc to dopiero opłacalne :D:D:D

Gość osis
no nie trzeba od razu pracowac w biurze bo to zalezy od specjalizacji jak kto sobie wybierze i mozna nawet pracowac np. w policji, ale czy warto studiowac administracje na UW placac za rok 4700zl czy moze wybierajac socjologie za 3600zl za rok na SGGW?

administracja jest jak dziennikarstwo - lepiej skonczyc dowolne inne studia i ewentualnie zrobi jakies roczne podyplomowe w tym kierunku.... ja mialem na studiach chyba ze 3 czy 4 przedmioty z prawa administracyjnego - postepowanie administracyjne, administracyjne materialne, historia administracji i chyba cos jeszcze... i jak sobie pomysle, ze mialbym takie nudy studiowac, to od razu mam mysli samobojcze :P

Gość osis
Moj chlopak skonczyl w tym roku na UW administracje i mozliwe ze wlasnie i to mnie przekonuje, ale jak czytalam jego notatki, jak przygotowywal sie na sesje, jakie pytania itp, to od razu dziekuje bardzo, no ale mowil ze nie jest wcale tak trudno z drugiej strony, no ale korci mnie ta resocjalizacja znowu.