Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka Ewka Ewka ...

Macie jakieś pytania ??? jak tak to pytajcie

Polecane posty

Gość Ewka Ewka Ewka ...

Dodałam ten temat ponieważ chce odpowiadać na różne pytania . Pytajcie śmiało !!! ...

Gość prostowłosa
mam proste włosy co zrobić żeby się kręciły od cebulek do samych końców

Gość a mam pytanie
Twoje wymiary?

Gość prostowłosa
170

No to może ty masz jakieś fajne pomysły ;) Co zrobić, żeby włosy po umyciu.. lub po zetknięciu z wodą.. nie były szopowate? Mam suche włosy.. więc może musze je nawilżyć.. czy to pomoże?

Który z tych preparatów najbardziej mi pomoże? -Biosilk (jedwab) -Styling z Joanny (jedwab) -Frizz control z AVONU -tabletki Vitapil -L'OREAL expert -wosk Henna treatment wax ?? :D

Gość ................13
-Styling z Joanny (jedwab) ja to stosuje i jestem zadowolona moje włosy są wspaniałe i pięknie się po tym błyszczą :-)

Gość Paulina.=*
Kathrein napisał: (monis_888@o2.pl) No to może ty masz jakieś fajne pomysły Co zrobić, żeby włosy po umyciu.. lub po zetknięciu z wodą.. nie były szopowate? Mam suche włosy.. więc może musze je nawilżyć.. czy to pomoże? Ja wiem co zrobić z takim problemem.! Jestem foto modelką i mam włosy do kolan kiedyś miałam ten sam problem ponieważ za każdym razem kiedy umyłam włosy wobiła mi się z nich totalna szopa.:( maskara.:D Ale teraz już wiem że trzeba urzywać szamponu pantene PRO-V 2 w 1 WIĘKSZA OBJĘTOŚC (szampon z odżywką) Pomaga on odżywić twoje włosy ale nie pozwala na to aby stały się one szorstkie i matowe urzyj i zobacz różnicę :P

Gość Paulina.=*
Kathrein napisał: (monis_888@o2.pl) Który z tych preparatów najbardziej mi pomoże? -Biosilk (jedwab) -Styling z Joanny (jedwab) -Frizz control z AVONU -tabletki Vitapil -L'OREAL expert -wosk Henna treatment wax ?? Jak masz tylko te do wyboru to zdecydowanie powinieneś urzyć L'OREAL expert.!!!!!!! :P

Paulina.=* - Mam odżywke bez spłukiwania firmy Pantene.. ale ten szampon z odżywką musze kupić.. bo moze masz racje :) I tylko napisałam przykładowe odżywki itd :P Jak znasz jakieś lepsze ( czyli np ten Pantene PRO-V) to możesz napisać :P

Paulina.=* A ten Pantene naprawdę pomoże? I moje włosy nie będą się puszyć?

Gość do Katherin
Ja na puszące sie włosy polecam jedwab, jest świetny i super wygładza włosy. Z odżywek to mogę Ci polecić kallos mleczną, kupisz na alegro za 7 lub 13zł, zależy jaka jest pojemność. Poczytaj opinie, jest naprawdę super, stosuje ją od roku i moje włosy jeszcze nigdy nie były takie gładkie i błyszczące http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=9547 ;-)

Gość do Katherin
przepraszam, pomyliłam o jedną literke Twoj nick ;-)

Jedwab też kupie.. zastanawiam się nad stylin z joanny, a biosilk (już nawet go szukałam i znalazłam salon fryzjerski z informacją \"Tu kupisz BIOSILK\" ) ;) Może tam zobacze po jakiej cenie :P