Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehihoha

PIszcie !!

Polecane posty

Gość hehihoha

Ostatnio kochałam się z chłopakiem i jak już skończył od razu go wyciągnął i zauważyliśmy ze prezerwatywa się zsunęła ale nie była głęboko i do razu wyciągnęłam. Nic mi nie było. Po 2 dniach zrobiliśmy rodzinna imprezę. upiliśmy się i następnego dnia strasznie złe się czułam. Taki stan trwa już 2 dni. normalnie się czuje jakbym miała kamień w brzuchu, takie uczucie ciężkości ://// Nie wiem czy to zatrucie czy ciąża ;// co sadzicie??

Gość kasiula86
Dziewczyno,ty dorosnij!!!!I licz sie z tym ze jak sie zabezpieczasz gumka to zawsze istnieje ryzyko wpadki.A to co opisalas to raczej zatrucie alkoholem.Ile ty masz lat 15????Na drugi raz uwarzaj i nie przesadzaj z alkoholem....

Gość hehihoha
No dobra. Wrocila moja siostra to sobie wszyscy zaszalelismy. No przesadzilismy to wiem. I nie mam 15 lat i nie wspolzyje od miesiaca.

No co ty od razu objawow ciazy bys nie miala:) spokojnie, moze masz takeigo kaca giganta:)

tez jestem za kacem. i powiem ci że okres ci się może spóznić - ale niekoniecznie przez ciążę tylko przez alkohol. też tak miałam, spóźnienie u mnie wynosiło 10 dni. a z gumką, no coż, zdarza sie. nawet najlepszym. bedziesz czekać za okresem, wiec lepiej zrób test, to kilkanaście zł w aptece, a nawet w dobrej drogerii kupisz.

Gość hehihoha
No dla mnie to troche wlasnie nieprawdopodobne zeby po 4 dniach odczuwac objawy ciazy, ale strach zawsze jest dlatego pytam was:) Oby to byl kac gigant:P

Gość hehihoha
no i dostalam okres. tylko niepokoi mnie to ze jest tydzien wczesniej