Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszak10

on młodszy o 7 lat - opinie innych

Polecane posty

Gość agnieszak10

Sootykam sie od kilku miesiecy z 7 lat mlodszym chlopakiem (on ma 24, ja 31). Traktuję ten zwiazek bardzo powaznie, jestem ciekawa, co mysla o takich zwiazkach inni, jak odbierane sa takie zwiazki, gdzie mezczyzna jest duzo mlodszy od kobiety ?

Gość babka Frania
szkoda dzieciaka

Gość bez przesady ze to dzieciak
7 lat to nie jest tak duzo .ale jak widac nasze spoleczenstwo ma jeszcze zasciankowe rozumowanie

Gość agnieszak10
Co do fiuta to nie powiem. Ma niezlego 17cm grubasa, ktorego wciska mi w tylek jak go tylko wypne. Spodobalo mi sie to, zwlaszcza jak mnie jeszcze wtedy bije, wyzywa i gdy na mnie pluje. Anus troche boli pozniej, ale to sie nie liczy.

Gość to wam musi być razem dobrze
co komu do tego. Moja znajoma ma faceta 13 lat młodszego ( tez ma 24lata)

Gość agnieszak10
zastanawiam sie, jak takie zwiazki sa postrzegane przez innych ludzi, kiedy ide z nim widze spojrzenia innych osob, denerwuje mnie to strasznie, zastanawia mnie to, co oni mysla w tym momencie, kiedy ide z nim po miescie przezywam katusze..ehh

Gość agnieszak10
ktos sie podszywa pod moj nick, zenujace, wszedzie sa jakies wirtualne trole, przykre..

Moj Maz jest ode mnie mlodszy o 6lat.Od 10 jestesmy szczesliwym malzenstwem.Nigdy Nas nie obchodzilo gadanie ludzi,bo zawsze musza o czyms gadac.Mamy swoje grono znajomych,dla ktorych to nie byl problem. Acha,zeby nie bylo-ze zlapalam go na dziecko-corka urodzila sie rowno rok po slubie.

Gość agnieszkooooooo
moja corka tez ma chlopaka mlodszego chodza ze soba juz rok ona ma 28 on 21 wiele czynnikow sprowadza sie na dorosłość faceta i nie zawsze musi byc to wiek na tym etapie wiekowym nie widac roznicy wieku

Gość megrayan
roznica nie jest duza pewnie jesli dobrze sie trzymasz nie jest zauwazalna

Gość Elle 23
olej gadanie ludzi i jesli naprawde Ci zalezy to przestan sie przejmowac ich spojrzeniami ! niech oni zajma sie swoją dupą. tak do tego podchodzi. inaczej nigdy nie bedziesz tak naprawde szczesliwa! ja jestem z facetem 4 lata mlodszym... na poczatku bawilo to nawet naszych wpolnych znajomych i sama mialam spore watpliwosci. ale z kazdym kolejnym dniem one znikaly bo facet okazal mi wiele ciepla i milosci. dlatego 3 mam za was kciuki!

ale co sie przejmujesz gadaniem innych,zawsze beda gadac,jak znajdziesz starszego czy mlodszego,nie ma co sie tym przejmowac

Gość alex 34
problem tkwi w twojej głowie bo o tym myslisz......tylko po co? to twoje szczęście czy to się komuś podoba czy nie, sama ocenisz to z perspektywy.

Gość alex 34
jestem w podobnej sytuacji tylko że ja mogę dziś na to patrzeć z dystansem. różnica między nami nie była widoczna fizycznie ale dzis myślę o tym tylko w kategorii satysfakcji emocjonalnej,dowartościowania samej siebie. taki facet nie myśli poważnie o życiu mimo że tak mówi. zyczę żeby z wami było inaczej

wiek nie ma zadnego znaczenia. znam zwiazki, w ktorych jest duzo wieksza roznica wieku i sa bardzo udane, czesto bardziej niz te bez roznicy wieku. nieprawda jest, ze ludzie w takim ukladzie sa ze soba dla kasy badz inncyh korzysci, poprostu to milosc i to ponas wszystko, ponad roznice. zycze Ci duzo szczescia i nie mysl o tym co powiedza inni, bo to Twoje zycie i masz je jedno wiec wykorzystaj je jak najlepiej ;)

dodam tylko, ze jesli tak bardzo bola Cie sppojrzenia innych wyjedzcie za granice, a zobaczycie, ze takie zwiazki sa na porzadku dziennym. w Polsce niektorzy ludzie nie maja pojecia, ze sa wyzsze uczucia i cele niz ich wlasne zasciankowe.

Gość ale pierdolicie glupoty
moja kolezanka-31 lat jest od zeszlych wakacji z chlopakiem 7 lat mlodszym, znajac sprawe z bliska i ich oboje, moge smialo stwierdzic, ze polaczylo ich uczucie, fascynacja, itp, przy okazji nie zawadzi, ze kumpela wyglada z 10 lat mlodziej;)