Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzącasię

ZERO KONTAKTU Z RODZICAMI.....

Polecane posty

Gość nudzącasię

Mam 22 lata i nie umiam rozmawiac z moimi starymi... nie potrafie z nimi gadac, nie mam z nim zadnego kontaktu... jedyna wymina zdan pomiedzy nami to sprawy przyziemne... zakupy, co na obiad itp... nie umiem z nimi gadac....naewt nie mam ochoty...

Gość nudzącasię
ktoś jeszcze tez tak ma??

Gość ja sie przyzwyczailam

Gość nudzącasię
ja w sumie tez sie pryzwyczaiłam.... ogolnie bardzo mi to nie orzeszkadza... zreszta jak juz pisalam to nie mam nawet ochoty z nimi gadac... szczerze mowiac sa troche swirnieci...:P na szczescie nie mieszkam z nimi na stale:p w roku akademickim nie ma mnie tu i zadko bywam:P ale teraz wakacje i tak sie zlozylo ze nie mialam innego wyjscia tylko dom:( czasem chcialabym miec takich jakis fajnych rodzicow z ktorymi da sie fajnie pogadac.... moi tacy nie są....

u mnie sie milej zrobilo jak sobie zawiesilam kilka sztucznych owocow i jarzyn np jabluszka czy cos innego mozna kupic, bardzo fajnie to wyglada :)

Gość nudzącasię
he??? a co to ma do kontaktu ze starymi??? sztuczne jabłuszka???

Gość nudzącasię
tak myślałam:P

Gość a rodzice
pewnie nie umieją z tobą gadać bo ty nie potrafisz więc jak z tobą może gadać ktokolwiek / (w tym rodzice?). Koło się zamknęło. kiedys z pewnych powodów spotykałam się z gronem osób starszych (nawet w wieku emerytalnym), były powody ważne dla mnie do rozmów, i wiesz co? odkryłam wtedy że są lepszymi przyjaciółmi do trudnych rozmów niż młodzi, więcej nawet odkryłam pokrewieństwo dusz i do dziś mam lepsze przyjaźnie niż z rówieśnikami, wystarczyło tylko nie zwracać uwagi na wiek i widzieć w nich ludzi takich samych jak my. To dzięki nim czegoś się nauczyłam, coś się przełamało i umożliwiło prawdziwe rozmowy z rodzicami, odkryłam nowy świat bliskości z rodzicami, jakoś dorosłam. Życzę ci tego samego.

Ja tez nie umiem gadac z nimi od kiedy sie od nich wyprowadzilam i urodzilam dziecko-bo oni przeciez wiedza najlepiej jak sie zajmowac dzieckiem,ze na nocnik powinno sie uczyc jak dziecko ma roczek a nie dwa latka itd.itp.

Gość nudzącasię
>> a rodzice ja nie mowie tego ze nie umiem z nimi gadac bo sa starzy... nie zaprzeczam temu ze ze starszymy osobami moze sie dobrze gadac... jest wiele osob starszych duzo ode mnie w moim otoczeniu z ktorymi mi sie zajebiscie gada na wiele tematow... ale z rodzicami niestety nie... poprostu nie wiem roznica charakterow... nie dlatego ze sa starsi tylko dlatego ze sa jacy są...

Gość nudzącasię
w ogóle wkurwia mnie to ze nadal trakrują mnie jak dziecko.... bez kitu:(

Gość nudzącasię
wiec jak ma z nimi gadac jak oni mnie traktują jak dziecko??? z innymi normlanie mi sie gada, bo widzą we mnie normalna osobe, doroslą... a nie kurwa dziecko!

Gość niejedzacaduzo

Gość nudzącasię
może ktoś coś by sie jeszcze coś wypowiedział:P wiem ze to nie jest jakis emocjonujący topic typu ktos kogos zdradza albo ktoś kogos rzucił.... ale chcialabym porozmawiac na ten temat:( chcialabym miec rodzicowk z ktorymi moglABYM pogadac....

Gość nudzącasię
fajnie ludzie........:( nie ma to jak sobie z kims pogadac.... :(:(:(