Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whisper

karta kredytowa

Polecane posty

Jaki bank ma jakąś fajna ofertę na kartę kredytowa? Wie ktoś coś na ten temat. Mam umowe na czas okreslony i właśnie dzisiaj dostałam odpowiedz z jednego banku - odmowną. Czy mam wogóle sznase na kartę ?

Podaj wymagania : limit, max oplata/ rok, czy potrzebujesz przelewow, VISA czy Mastercard, czy tylko PL cyz jednak gdzies dalej bedziesz placic (gdzie?) oraz jaki masz dochod brutto.

limit 500-1000 Fajnie byłobny z przelewami ale niekoniecznie VISA płatności tylko w PL Obecnie dochód brutto 1400 Od sierpnia zmiana pracy i dochod brutto 1600 + premia wiec wyjdzie jakies 2000 brutto

Gość Arnold H.
z DOCHODEM 1400 TO MOŻESZ SOBIE WYKUPIĆ NAJWYŻEJ WEJŚCIÓWKĘ DO MCDONALDSA

Jesli studentka to latwo - Citi Bank i karta dla studenta (musisz miec 1 sem zaliczony) Inaczej to zobacz w Toyota Bank - podobno dosc luzno podchodza do dochodow. Podobnie w Polbanku - ale tutaj lepszy jest Mastercard. W ogole to jak chcesz placic w PL tylko to nie ma znaczenia czy ViSA czy MasterCard (a w europie lepszy jest MasterCard). Przelewy - to mozesz probowac w BZ WBK - tez podobno latwo daja. (tylko ze przelew kosztuje 3 pln, karta 75 pln/rok , i wylacz ubezpieczenia - bo sa platne). Przy tak niskim limicie to zobacz money.pl i ich karte - to jest karta BZ WBK, limit 5k, latwo ja dostac (kolega testowal). Podobnie karta Allegro i Orange - tez podobno latwo dostac (ale to podobno - nie testowane przez nikoge ze znajomych). Podobno tez ING ostatnio sie poprawilo z kartami. (ale u nich jest glupi dostep przez neta). A gdzie masz konto bankowe? Najlatwije dostac katre tam gdzie juz masz konto - bo nawet nie musisz miec dochodow- analizuja przeplywy na koncie i daja oferte - zapytaj sie wiec we wlasnym banku.

Aha - ogolnie karty partnerskie (typu Orange, Allegro, Money.pl, czy jakies supermarketowe) latwiej dostac - nawet z niskim dochodem

konta mam w BPH, i tam mają beznadzieje oferty. Jak pytałam o debet to mi powiedzieli ze muszę im pierwsze dac kaucje.

Gość też się zastanawiam
który bank wybrać i który mi da taką kartę też mam umowe na czas okreslony i nie wiem jak duży ma to wpływ na decyzję

Gość ojejejej...
ja mam konto w Millennium,i ichną kartę i jestem zadowolona. Tak sie juz pięknie na zadłużyłam, ale co tam. Sciągaja 20% mies. Pierwszy rok za darmo, opłata za następne lata chyba 25 zł. I bynajmniej dużych dochodów nie mam.

Gość nie duze dochody
tzn ile/....? Ile trzeba miec minimum zeby taka karte dostac?????????????????