Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalne nieporzumienie

brzydkie dziewczyny a wysokie wymagania

Polecane posty

Gość totalne nieporzumienie

zauwazylem ze im brzydsza laska tym wyzsze wymagania co konczy sie staro panienstwem:D tylko ladne laseczki moga miec wymagania :)

Gość powiem cisdfdsdaf
że tez to zauwazyłam same nie są piękne a gadają że ten brzydal i wogóle oceniają po wyglądzie mnie to brzydz ja nie jestem ani piekna ani brzydka bardziej do brzydkiej ale tak nie oceniam czsami nie rozumienm takich dziewczyn

Gość ponawiacz
ja jestem śliczna i moge stawiac wymagania ze ho ho!!!

Gość powiem cisdfdsdaf
a jeszcze lepiej jak sie dobierze pustak z pustakiem

Gość coz poradzic
moja byla dziewczyna jest brzydka, niska i gruba a na dodatek nie ma biustu :O Intelektualnie nie jest z nia najgorzej chociaz tez specjalnie na tym polu sie nie wyroznia. Moja obecna panna jest jej totalnym zaprzeczeniem: jest prawie mojego wzrostu (mam 182) szczupła, wysportowana, inteligentna. I nie stroi fochów;)

Gość nie buba ale bu-ba
a ja zauwazylam, ze faceci teraz maja wysokie wymagania :o nie zebym byla brzydka, raczej przecietna a co do tego, ze dziewczyny komentuja facetow w stylu ciacho brzydal to potwierzdze :o

Gość Ju......
Nie każdy każdemu musi się podobać - to chyba oczywiste. To nie sa wymagania.:o

Gość A ja zauważyłam na randkach na
o2, ze faceci nie potrafią wypełnić profilu, piszą, że szukają ładnej inteligentnej kobiety - a sami robią mnósto błędów ortograficznych i okreslają się mianem przystojnych, choćby im brzuch na 40 cm znad paska spodni smętnie zwisał :P No cóż... pewnie znajdą równie ładną i inteligentną jak oni sami :(

Gość punkt widzenia zależy....
W liceum ja i parę moich brzydszych koleżanek nie miałyśmy w ogóle powodzenie, bo nie byłyśmy tak ładne jak nasze klasowe piękności. One zmieniały facetów co miesiąc, my bawiłyśmy się w swoim gronie. Facetom nieokrzesanym, niemądrym, pijącym bez umiaru, nie znającym poprawnej polszczyzny, mówiłyśmy zdecydowanie NIE. Bawiłyśmy się w swoim gronie i miałyśmy w nosie docinki kolegów. To procentowało, bo dużo czytałyśmy, podróżowałyśmy, uczyłyśmy się języków obcych. Dzisiaj nie żałujemy. Ja jestem z super mężczyzną, jest niesamowiecie przystojny, wykształcony, dobrze zarabia. Moje koleżanki mają podobnie. A nasze klasowe piękności są nierzadko już mniej piękne, mają dzieci, klepią biedę, a w główkach pusto. A faceci, którzy byli niezłymi ciachami są dzisiaj hm...bardzo bardzo przeciętni. Delikatnie mówiąc. Warto czekać i nie brać wszystkiego co się rusza.

Gość coz ci powiem gów
a moja siostra jest brzydka, wielka, chuda jak nasza szkapa i z garbem i męską gębą w dodatku jest siatkarą, ale wymagania ma ostre, ciagle mnie kontroluje i życzy sobie ode mnie kasy, wycieczek i ciuchów.. matka jej uważa ja za 8 cud świata, reszta raczej współczuje takiemu brzydkiemu kaczątkowi.

jest jedna rzecz czy zauważyliście że czasami ludzie w młodości są brzydale aw dorosłym życiu są przystojniacy lub super ładne ??

Gość Ju......
Albo odwrotnie, Kremik.:P

Gość noo tak
mnie aż skreca jak jakieś niebyt ładne dziewczymy komentują urode facetów chociaż same są takie normalnie żal

Gość Ju......
Nie wiem, Kremik. Wyślij mi fotkę, to będę wiedziała.:)

Gość tak chłopacy i dziewczyny mogą
Świeta prawda. im jestem starsza i brzydsza tym mam większe wymagania. i niech tak już zostanie.

Gość Ataira
Ja jestem rasowy pasztet i chcem super cIaChO :D Rzeby był mondry jak Leper, bogaty jak Kólczyk, przystojny jak Linda :P:P:P nie zadowole siem byle czym :P:P:P

Gość okjokl/
Ataira- no mONdrego to Ty na pewno kochana nie znajdziesz...

Gość pani kara
a ja jestem pasztet i mam super przystojnego faceta i zawsze spotykałam się z przystojniakami bo niby czemu nie mogę mieć wymagań??? waszym zdaniem to tylko pasztety z pasztetami i piękni z pięknymi???

Gość Kaśka81
OKJOKL; A NIE ZAUWAŻYŁAŚ, ŻE KOLEŻANKA KTÓREJ SIĘ CZEPIASZ..NAPISAŁA TO WSZYSTKO Z IRONIĄ I SPECJALNIE Z BŁĘDAMI?! CHYBA NIE...

Gość Ataira
Sama inteligencja na tym forum :P

Gość Motyla_gitara
To chyba jest taki psychologiczny schemat. Ja jestem brzydka i trochę przez to przecierpiałam, kompleksów nabawiłam się ogromnych. Żeby się dowartościować, postanowiłam sobie, że na faceta poszukam sobie superprzystojniaka, żeby ładniejszym kolezankom (które nierzadko traktowały mnie jak kogoś gorszego) kapciochy pospadały. I znalazłam, na I roku studiów. Piękny był faktycznie, mądry niekoniecznie, ale nie dlatego, że pustak, tylko dlatego że wrażliwy i idealista. Poezji śpiewanej słuchał, to się osłuchałam z paroma płytami, kilka wierszy machnęłam i miałąm go w garści. Sam uwierzył w to, że poleciał na moje piękne wnętrze... Byliśmy razem przez rok, który poświęciłam na dowartościowywanie się. Łaziłam z nim, gdzie tylko się dało, tak żeby wszyscy widzieli. Zobaczyli i zaczęli patrzeć na mnie inaczej, także faceci, bo On się mnie nie wstydził i w ogóle widział we mnie ósmy cud świata. Po roku miałam dosyć i się rozstaliśmy (wymyśliłam tak ładną bajeczkę o niedopasowaniu dusz, że go nie zabolało nawet :)), ale efekty zostały. Jak patrze na zdjęcia, to się przez ten rok 100 razy ładniejsza zrobiłam :).No i zabrałam się za szukanie faceta na poważnie, a nie na pokaz. Też znalazłam, bo żaden mnie już nie oniesmielał i sobie wybrać mogłam. Trochę poprzebierałam, wreszcie się zakochałam, poderwałam i jesteśmy razem bardzo szczęśliwi :). Jest brzydki, ale już mi ładny niepotrzebny, za to wnętrze ma, że ho ho :):):)

Gość ta ostatnia jesty ok
motyla gitara aleś bajeczkę zapodała buehehehe :D