Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta laleczka

Jakiej kobiety pragnie 30 - latek......

Polecane posty

Gość pusta laleczka

Na temecie "Czy po 30 łatwo znaleźć parneta/ partnerkę? " pewien mężczyzna o nicku wypowiedział się w następujący sposób: Jako facet Chyba jednak nie tak łatwo o partnera/partnerkę w tym wieku. Owszem łatwo znaleźć singla, z którym można iść na kawę, do kina, ale tacy ludzie niezbyt łatwo/chętnie wchodzą w związki. Wydaje mi się, że każdy 30-35 latek ma co najmniej kilkoro samotnych znajomych płci obojga w tym samym wieku. Sam też mam takich znajomych, znam ich długie lata i wiem, że samotni są od kilku lat i niewiele wskazuje, aby ich samotność miała się szybko skończyć. Nie wiem skąd się to bierze, może z dawnych doświadczeń, może z oczekiwań (sam wiem, że 30-letniemu facetowi potrzeba do szczęścia czegoś więcej niż ładne piersi i pupa , ale coś jest na rzeczy. Moje pytanie dotyczy fragmentu: "facetowi potrzeba do szczęścia czegoś więcej niż ładne piersi i pupa" Czym dla mężczyzny jest to "coś więcej"..........? Dziękuję za wszystkie posty:) Pozdrawiam

Gość blackcat
Moge powiedzieć na przykładzie mojego mężczyzny ;) - atrakcyjnej i zadbanej - opiekuńczej i gotowej na stabilizacje - wykształconej, oczytanej - z pasją i wiedzącej czego chce od życia itd

To "coś więcej" emanuje z kobiety nawet w ciemnościach. Kobieta, która jest powabna dla swojego faceta, jest taka nawet w wieku mocno dojrzałym. Urok osobisty powoduje, że chce się przebywać w jej towarzystwie. Poczucie humoru. Bez możliwości negocjacji w tym temacie. Cechy bardziej techniczne w związku a mniej związane z płcią: Zdolność do kompromisów, bo czymże jest związek, w którym porozumienie jest tylko w nazywaniu siebie po zwierzęcemu?;) Umiejętność spojrzenia na świat przez pryzmat swojego mężczyzny aby łatwiej było zrozumieć że nie myśli jak kobieta Inteligencja i chęć cieszenia się nią podczas wspólnie spędzanych chwil. Zresztą, każdy ma inne wymagania i oczekiwania.

Gość Ja w żadnym wypadku
A co to znaczy: KOBIECOŚĆ? :)

Gość lkkkkklklkl
Czy dobrze że jestem obrzezany????????????

Gość sexownej
20-latki z wielki biustem

Gość Ja w żadnym wypadku
Ale ja pytałam Death Dragon`a :P

Mój facet-trzydziestoparolatek powiedział mi ostatnio \"dobrze, że inteligencja się nie starzeje i nie przestaje być atrakcyjna\" :-D to m.in. jest to \"coś więcej\" które we mnie ceni.

Gość 20 letniej
???