Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l.l.l.l.

polozenie miednicowe ---- porod posladkowy ???????!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość l.l.l.l.

jestem w 33tc. moja dzidzia jest ulozona glowka do gory, dotad myslalam ze jezeli sie nie obroci, to bede rodzic przez cc. a dzis gin na mnie nawrzeszczal, ze mam sobie cesarke z glowy wybic i zapomniec, ze nikt mi jej nie zrobi bo ja chce, ze bede rodzic posladkowo, koniec i kropka. za nic w swiecie nie chce rodzic posladkowo... boje sie ze cos stanie sie dziecku... jestem zalamana :( :( :(

Zmień ginekologa, bo ten jest jakiś nienormalny i ma jakieś stare poglądy. Teraz już nie rodzi się SN pośladkowo ulożonych dzieci. Zmieniaj lekarza póki masz czas.

Gość l.l.l.l.
boje sie, ze nawet jak go zmienie trafie na niego na porodowce... :( :( :( jejku, jak on mnie dzis wystraszyl... :(

Gość moja poltoraroczna
w zadnym wypadku nie zgodz sie na porod posladkowy jesli wczesniej nie rodzilas!!!!

Gość l.l.l.l.
nie rodzilam wczesniej. jestem w ciazy pierwszy raz. a ten mi dzis nagadal, ze posladkowe ulozenie, to nie jest zadne wskazanie do cc, ze i tak cesarki nikt mi nie zrobi i ze mam sobie z glowy wybic:( za nic nie chce rodzic posladkowo! przeciez tyle bylo przypadkow uszkodzenia miednic dzieciom:(

moja ciocia rodzila blizniaki- 11 lat temu. byly ulozone dobrze ale jak urodzila chlopczyka to w brzuchu zrobilo sie duzo miejsca i corka przekrecila sie glowką do góry. Mimo prob "ptrzestawienia" mala nie chciala się odwrocic wiec urodzila sie pośladkowo... w efekcie miala zwichniete bioderko ktore dlugo się goilo... na szczescie teraz jest w pelni zdrowa dziewczynką. uwazam ze powinnaś zmienic lekarza! z 2 zaś strone moja corcia odwrócila się kolo 35 tygodnia ciązy więc aż do porodu twoje meleństwo ma jeszcze czas zeby przybrać wlaściwa pozycje :) mam nadzieje ze wlaśnie tak sie stanie :)