Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kas170

depilacja

Polecane posty

Gość kas170

witam:). mam pytanie odnosnie depilacji.mam dosc codziennego golenia sie w okolicach bikini,pachach i nogach.chcialabym zeby efekt gladkiej skory utrzymal sie na tydzien. kremy stosowalam i tylko smierdza i nie daja zadnego efektu:( ...golarką zawsze na drugi dzien jest"szczecinka"...,woskiem nie pozbywam sie wszystkich wloskow a pozatym zostaja pozniej plamy z wosku ktorych nie mozna dokladnie zmyc.moze depilator?polecicie mi jakis dobry i skuteczny z cena okolo 100 zl? pozdrawiam:)

Gość ponawiaczka
tylko nie depilator, cholernie boli i nie wyrywa wszystkich wloskow, efekt taki jakbys miala niedokladnie ogolone nogi. DEPILATOR TO PARAZKA, ja tylko na rekach ni mjadee bo nic nie boli:)

Gość kas170
rak nie depiluje ,wlosy bardzo szybko odrastaja i w ogole wyglada to nieestetycznie

Gość ponawiaczka
co ty, jak ogole wloski na rekach to przez miesiac ich nie widac:) przynajmniej nie ma gąszczu :)

Gość kas170
po kilku dniach jest ta nieszczesna szczecinka;(

Gość iwjfihwe
NIE DEPILATOR!!! Odradzam każdemu! Mam po nim blizny już 1,5 roku i nie moge sie tego pozbyc!

Gość okt
a ja wydepilowalam caly wzgorek łonowy pensetą a reszte wygolilam golarką i jestem zadowolona bo mam gladziutka skore

Gość iwjfihwe
O matko, ile ci to zajęlo tą pensetą?:P

ja na początku wyrywałam pęsętą włosy z pach ;) bardziej z lewej i teraz tam mam mniej włosów ;) a teraz od roku używam tam tylko depilatora, na pocz. bolało teraz już nie. włosów jest o wiele mniej, ale to tydzień musze depilować no i niestety wrastają włosy. moze najlepiej wosk u kosmetyczki?? ja sie wybieram za 2 miesiące ;) najpierw spórbuje na nogach woskiem. z kolei nogi dobrze mi sie goli i wyglądają idealnie, a za to z pachami zawsze mam problem i ze strefa bikini tam włosy tez żle rosną ;(