Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aGNIESZKA_900

50 DNI BEZ OKRESU

Polecane posty

Gość aGNIESZKA_900

Witam. Nie wiem co się dzieje z moim okresem. Miałam go 1 kwietnia, potem spóźniał mi sie okres, zrobiłam test i wyszły dwie kreski:) ale lekarz stwierdził brak pęcherzyka ciążowego:( i kazał przyjś za miesiąc. Przez ten czas nie miałam okresu, aż tu nagle 27 maja krwawienie. Pojechałam do szpitala a tam to samo: że nie ma pęcherzyka. Zostałam na noc. rano pobranie krwi i poziom Hcg 0. I mnie puścili do domu. Od tego czasu nie mam okresu (już 50 dni). W ciąży nie jestem bo robiłam test i wyszedł negatywnie.

Gość Agnieszka_900
Nikt nic nie wie?

ja bym sie cieszyla :P moja kolezanka raz niemia przez 2 miesiace (zmina klimatu czy cos tam) ale za to poniej miala co tydzien po 10 dni,przerabane

Gość Agnieszka_900
Mojego akurat nie ma, bo ma urlop do piątku. i ja jestem cały czas w tym samym miejscu.

Gość PCO
ja nie miałam kiedyś 90 dni okresu - poszłam do genialnego gin który posłał mnie na prywtne - musiałam zapłacić USG w którym podobno nic nie wyszło ?? przy czym po kilku miesiącach zdiagnozowano u mnie zespół policystycznych jajników zastanawiające sa jednak te 2 kreski na teście.. poszłabym do lekarza - ale endokrynologa po skierowanie na badania hormonów - bo zwykły gin może nie wiedzieć koleżanka miała chora tarczyce - w 7 tygodniu dwukrotnie traciła dziecko - właśnie przez hormony

Gość Agnieszka_900
Tylko tyle? Nikt nie wie niczego więcej?

Gość ginekolog z doswiadczeniem
witam po pierwsze zrob test jesli jest mozliwosc ze jestes w ciazy , jesli to wykluczysz pewnie sa to zaburzenia hormonalne koniecznie udaj sie do lekarza

Gość n.o.r.m.a.l.na
a ja miałam ostatni okres 18 kwietnia i miałam robiony poziom hormonów badaną tarczyce i hormony tarczycy brałam luteinę na wywołanie okresu którego nie wywołała :( byłam u lekarza robiłam test ciążowy i nic... lekarz przepisał luteine która nie pomogła i co teraz mam zrobić???

mi sie raz zdarzylo dostac okres po 2 miesiacach (okolo 60 dni, chyba nawet cos ponad)... nigdy nic nie wiadomo z tym okresem, moze to przez stres, ciagle zmieniajaca sie pogode, nie mam pojęcia jak to u Ciebie jest ale może rozsądnie by było pójść do ginekologa, wypisze ci luteine na wywolanie okresu i bedziesz spokojniejsza :-)

Gość a moze sie odchudzalas

n.o.r.m.a.l.na udac sie do lekarza jeszcze raz i powiedziec mu co i jak. moze wywola okres w inny sposob??

Gość n.o.r.m.a.l.na
no właśnie nic takiego nie robiłam a chodze prywatnie wiec mam bardzo dobrą opiekę... na razie nie mam kasy na następną wizytę :(

Gość ytka
ja na wywołanie okresu dostałam duphaston, ostatni okres miałam pod koniec maja, USG nic nie wykazało

Gość n.o.r.m.a.l.na
ja tez mialam robione usg dopochwowe i usg tarczycy i w ogole :/

kurcze... ja slyszalam o jakis zastrzykach (chyba) na wywolanie okresu, moze to by pomoglo?