Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka__idiotka

Oglądam właśnie Seks w wielkim mieście - co sądzicie o takim życiu

Polecane posty

jakie wiodą bohaterki serialu? Czy to normalne? Czy też tak żyjecie? Może z którąś z nich się utożsamiacie?;) Mnie się serial bardzo podoba, film tez w porządku, ale tak życ chyba bym nie mogła...

Gość mieszkajaca we wloszech
coz, widac, ze uparcie szukaja, ale wg mnie po prostu zbyt szybko wskakuja do lozka. ja bym tak nie mogla. na szczescie mam mojego skarbusia.

Gość milosc piekna jest..
tez mam swojego skarba. i chyba zyc bym tak nie mogla.. aczkolwiek serial bardzo fajny ogladam wszystkie odcinki, film tez ogladala.. choc czasem kazdy z nas mysli o takiej odskoczni...

Gość zajebisty
Serial

I kunic.😭 Na szczęście, jutro kolejny odcinek.:D;) I znów kolejne perypetie boheterek, kolejni faceci, kolejne zauroczenie, kolejne emocje... Dalczego życie nie może być tak ciekawe?

Gość mieszkajaca we wloszech
To jest wg ciebie ciekawe zycie? Dla mnie to desperacja.

Gość czarna woda
W zyciu bym nie chciala miec takiego zycia jak boheterki "sex and the city". Nie potrzebuje zadnych koktaili, kolejnych imprez w poszukiwaniu faceta i wskakiwania kazdemu kolejnemu do lozka. ja mam spokojne zycie i ukochanego u boku.

Gość wlodek1984
w zasadzie to kurwy w wielkim mieście... no ale huj tatus i mamusia byli by dumni ze maja szmate za corke

Gość czarna woda
Serial sam w sobie jest ciekawy. Ale dla mnie zycie boheterek to desperacka proba podlapania faceta i widac wyraznie jak im tyka zegar biologiczny.

Gość Podziwiam
a na ktorym programie jest? Uwielbiam, mykam w sobote do kina na pelna wersje :)

No a co, nudne życie mają?? Ech, nie sądzę.:P Sama parę lat tamu miałam kolezankę, z którą prawie codziennie imprezowałyśmy, poznawałyśmy ludzi - po prostu dobrze sie bawiłyśmy. I było... fajnie.:) A czy one są desperatkami? Nie wiem. Zależy to, moim zdaniem, od motywów postępowanie tak a nie inaczej z facetami.;)

Gość czarna woda
Ja w moim zyciu tez sie naimprezowalam ale nigdy tak by od razu wskakiwac facetom do lozka. poza tym jest roznica miedzy imprezowaniem w wieku lat 20 i wieku lat 30 i pare gdzie to widac jak one na sile probuja zrobic z siebie "wiecznie mlode laski". Jak pusalam serial sam w sobie jest ciekawy, ale ja za takie zycie jak one dziekuje. wole moje.