Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina333

nie wiem co robic... prosze o pomoc

Polecane posty

Gość marina333

Jestem z facetem, ktorego kocham wydawalo mi sie ze ze wzajemnoscia. Od poczatku ciagnelo sie za nami widmo jego bylej, do ktorej jeszcze w 2 mies bycia razem potrafil napisac ze " jest super dziewczyna i ma nadzieje ze sie zobacza", po tym byla wielka awantura, lzy i jego przeprosiny i zapewnienia ze to juz skonczone Minelo nastepne 6 mies, sprawa przycichla, zupelnie juz o tym nie myslalam az tu nagle sie okazuje ze rozmawiaja na gg , wyumieniaja bardzo mile slowa typu " jestes wspaniala..." i sie spotkali mimo obietnicy mi danej ze do tego nie dojdzie bo to juz ostatecznie skonczone. Dowiedzialam sie o tym przypadkiem, nie zamierzal mi nic powiedziec. twierdzi ze bylo to przypadkowe spotkanie na kawe , ale jak ja mam kurwa wierzyc znow w ta sama spiewke, no jak? XZupelnie nie wiem co mma z tym zrobic boli mnie to strasznie ,, znow zapewnia mnie o milosci ale ja juz po ptrostu nie moge sobie z tym poradzic..

Gość chyba.....
jeszcze o niej nie zapomnial...

Gość marina333
blaga mnie o przebaczenie ale w tym momencie moje zaufanie do niego rowne jest zeru. Twierdzi ze spotkali sie zeby wyjasnic sprawy do konca, taki mi kit wciska

Gość Engel45
nie wierz mu

Gość marina333
nie moge sie ogarnac, do niczego sie teraz nie nadaje sc iska mnie w srodku z zalu i rozczarowania, nie chce takeigo zycia

Gość chyba.....
niech zerwie ostatecznie kontakt... albo albo... niech sie postara, zebys znow mu zaufala...

Gość marina333
nie rozumiem go, powiedzialam ze jak chce moze odejsc jezeli kocha ja, zapewnia mnie ze to ja ejstem ta jedyna i ze mna chce byc a mimo to spotkali sie

Gość marina333
juz mi obiecal ze zerwie kontakt i wyszlo z tego spotkanie . Jaka mam miec pewnosc ze znow sie " przypadkiem" nie spotkaja, mam go szpiegowac czy jak?

Gość marina333
Co do mnie ejstem dobra dziewczyna, nigdy bym nie pomyslala o tym zeby go zdradzic czy oklamac. Staram sie jak moge zeby bylo dobrze a w zamian dostaje wlasnie to

Gość momi
a jest obrzezany?

Gość yhguyag
ja swoja byla tez uwazam za wspaniala dziewczyne i to mowie, ale za nic nie poszedlbym z nia znow do lozka, bo mnie po prostu nie pociaga

Gość marina333
uwazac a pisac jej to co innego, w kloncu ejst ze mna i te slowa powinny padac pod moim adresem, nie uwazasz?

Gość marina333
wiem ze to glupie pytanie ale jednak zapytam... Czy w ogole ejst jakas mozliwosc zebym sie dowiedziala czy naprawde z tamta to wszystko skonczone i czy wlasnie mnie kocha :o

Gość chyba.....
niech udowodni, ze sie to nie powtorzy... on sam swoimi czynami... czas, tego Wam potrzeba...

Gość marina333
nikt? :(

Gość yhguyag
no moze jeszcze nie pogodzil sie z rozstaniem, pewnie i tak nigdy sie nie przyzna co naprawde czuje. moze jest z toba bo mu sie podobasz fizycznie a chcialby charakter tamtej, niewiadomo

Gość marina333
chyba bardziej odwrotnie,, nie chodzi o sam wyglad ale o sex, wiem ze z tamta bylo mu cudownie ...

Gość yhguyag
zapytaj sie go wprost czy jest pewny i niech przysiegnie, ze chce byc z toba a nie z nia i niech ci patrzy przy tym prosto w oczy.

Gość marina333
zrobil to wczoraj patrzyl prosto w oczy, wygladalo to na szczera deklaracje, jednak ja mu juz nie ufam, nie wiem czy jeszcze potrafie zaufac

Gość chyba.....
to on musi Ci udowodnic, ze nic nie bylo i nie bedzie... my nie jestesmy w stanie... niech Ci udowodni, ze juz calkowicie zakonczyl z nia kontakt, 6 mc-y to nie tak bardzo dlugo, jak byli ze soba kilka lat...

Gość chyba.....
pamietaj potrzebujecie CZASU, zeby on udowodnil, ze to koniec, a Ty w to uwierzyla i odbudowala zaufanie...

Gość marina333
byli ze soba 5 miesiecy , a nie kilka lat :o

Gość marina333
a nawet mniej bo przez 2 to bylo kolezenstwo

Gość chyba.....
a to faktycznie malo... chyba musisz go baczenie obserwowac... a kto zerwal ona czy on???

Gość marina333
nie wiem jak to bylo do konca, zerwali z powodu jej wyjazdu do innego miasta, to raczej ona cos krecila, on byl bardzo zakochany

Gość yhguyag
to jest tak, ze mimo, iz bylem z byla kilka lat i nie jestem juz od paru lat, to wiadomo, ze wtedy bylo roznie i dobrze i zle, ale teraz po latach to pozostaja w pamieci tylko te dobre wspomnienia. w zasadzie to z kazdego zwiazku pamietam te najlepsze rzeczy. on sam musi umiec pogodzic wspomnienia i nie marzyc o nich, a myslec o tobie. musi umiec ocenic dlaczego jest z toba. moze wypelniasz tylko tymczasowo jego pustke po niej. oby nie

Gość marina333
wlasnie bo teraz wrocila do miasta i stad te spotkanie a ja obecnie pracuje 100 km dalej, wiec czesto mnie nie ma

Gość yhguyag
3mce, to jasne, ze nie do konca zwiazek jakby skonsumowany. przez tak krotki okres, to tylko same dobre chwile. nawet pewnie nie zdarzyli sie poklucic, ona pewnie odzeszla, a on teskni. na bank teskni.

Gość marina333
na poczatku gdy zaczelismy byc razem pytalam sie o jego byle, jezeli o nia chodzi powiedzial ze byla to tylko KOLEZANKA , nie wiedzial ze ja wiem ze nie tylko... Nawet ostatanio jak tylko zeszlo cos na jej temat walil cegle i unikal tematu

Gość twoj facet to kolejny
..zapyziały siurek..pozbądz sie go!!!! Nie kumam dlaczego baby sa takie glupie :O