Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aimeee

Jak suka nie da, to pies nie weźmie?

Polecane posty

Gość zenek smietana
Wszystko zależy od temperamentu tak kobiety, jak i mężczyzny.

Gość tomek37
a moja żona od trzech miesiecy zachowuje sie dziwnie-trzy-cztery razy w tgodniu świntuszy sympatycznie od rana,dzwoni z frywolnymi tekstami,prowokuje - po czym przyjeżdza do domu,znowu prowokacja-a potem-głowa mnie boili,zaraz dostane okresu,jestem zmeczona itd - co o tym myśłicie?

Gość szowinistyczna świnia...
erotomanka gawędziarka ,a dupa zaciśnieta nie mówiąc o tym ,że sadystka :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość tomek37
no nie wim-do niedawna nie konczyło sie na gadce :-)moze gdzies sie bzyka na boku i tak mi oczy mydli?:-)

Gość zapach pomarańczy...
Jezeli facet ma naturę poligamisty i... emocjonalność kreta, to i zachowanie jego podobne będzie do psa. Taki 'pies' zawsze znajdzie podatną 'sukę' co mu da:P:P:P

Gość bogu
Po to Pan Bóg dał kobiecie waginę i piersi żeby zadowala mężczyznę. Ogromnym marnotrastwem jest przypisywanie kobiety do jednego mężczyzny gdyż jedna kobieta może bez wysiłku zadowolić wielu mężczyzn. Jeśli mężczyzna może zaliczać kobiety to kobieta również może zaliczać mężczyzn.

Gość gość
Ja sam zostalem zdradzony!!! Zdrada jest juz wtedy gdy pojawia sie mysli o innej osobie czyli w sercu tak mowi biblia zdrada zaczyna sie w sercu. Jakie to uczucie po 8 latach po tylu przejsciach nie fajne caly swiat sie wali. Teraz wiem ze ta kobieta nie jest warta funta klakow!!! ,Poznalem kilka osob i uslyszalem historie zdrad wiekszosc tych kobiet pochdzila z patologicznych rodzin, ile klamstw uslyszalem od osoby ktora tak kochalem spotykala sie z jednym gowniarzem potem tydzien przed rozstaniem pojawil sie drugi szerokobrwisty taka dostal ksywe u mnie w pracy jak opiwiedzialem kolega historie,powiem jedno nigdy bym nie rozbil zwiazku dla pieniedzy a tu cyk i po 8 latach przykre nie uwierze zadnej kobiecie juz po tym co mi ta zrobila a jeszcze na dodatek ta byla chora na raka i nie odeszlem od niej choc bym mogl bo nie byla idealem ale kochalem ja za jej wady wlasnie a zalety to byl dodatek potem mnie wysmiala i powiedziala ze moglem odejsc od niej jak byla chora dziwna jakas, z reszta dluga to historia ale nikt mnie tak nie zranil. ...kazda milosc sie rozwala gdy ktos trzeci sie wpierda....la

Gość gość
po pierwsze to kobiety lecą na złych facetów więc czy suka da czy nie taki pies i tak chce wziąć.

Gość gość
Jestem zoną , od niedawna też kochanką. żona jestem od 17 lat, kochanką od 3 miesięcy. Dlaczego tak??? Przez lara dusiłam sie w małzeństwie. wyszłam za mąż , bo dziecko , bo co ludzie powiedza? Pare lat temu zrozumiałam , że nie umiem dochowac wierności. zeby bylo uczciwie , powiedziałam męzowi , że się duszę. Nadal jesteśmy razem , choć wzloty i upadki sa. Ale inna rzecz jest u mojego kochanka. Jest zonaty od 8 lat, nie maja dzieci, podobno ona nie może , choc specjalnie sie nie starali dowiedzieć. Zona była jego pierwsza kobieta i kiedy miłość trochę okrzepła , zaczął ją zdradzać. yły dziewczyny z portali, kolezanki zony, panienka z agencji. kiedy dowiedział się , że możliwe jest , że zostanie ojcem dziecka , oczywiście z taką laską na boku , powiedział o wszystkim zonie , zanim ta dowie się od kochanki, żona zrobiła piekło , od tamtej pory facet jest kontrolowany , inwigilowany i podejrzewany , czemu się nie dziwię. kiedy ja go poznałam , zupełnym przy[padkiem w jego biurze , gdzie byłam interesantką , cos w nas pęklo. ciągnie nas do siebie , ale po kazdym seksie on popada w doła , że znów zdradził. Ja zas uważam , że człowiek jak wiekszość zwierząt nie jest monogamiczny , i w końcu zdradzi , jak nie uczynkiem to choć myslą. Monogamia została nam narzucona przez kulture , ale jest wbrew naszej naturze!!!!! On nie chce rezygnować ze mnie , ja nie chce rezygnować z niego. On przysięgał przed Bogiem , ja nie , bo slub mam tylko cywilny. On kocha zonę i nigdy jej nie zostawi , tak samo jak ja nie zostawię męza

Gość gość
zdradzasz męża z żonatym facetem - jedno wielkie gówno!