Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooooooooooooooooo

escapelle i brak krwawienia

Polecane posty

witam chcialambym sie dowiedziec czy po escapelle musi wystopic jakies krwawienie?? powinnam dostac okres jakos 30 to jest 1 miesiac jak odstawilam tabletki...w 12 dniu cyklu nietsety pekla mi gumka na saaaaaaamym koncu:( wzielam po 4 h escapelle...i teraz sie stresuje czy vbede w ciazy czy nie?? nie byalam prawie biawow tylko oslabienie i pelno krost i wyskoczylo..ale ani sladu po plamieniach czy czyms takim..pomozcie powiedzcie martwic si eczy nie?

Gość ohhh sister
tez ponad rok temu mialam podobne pytanie. ja wzielam postinor po 18 h, kilka dni po nie mialam zadnego krwawienia, zadnych skutków ubocznych, balam sie ze nie zadziala w takim razie. Bałam sie robic testu czekałam na okres i przyszedl w terminie i potem kolejny i kolejny czyli ciąży nie było :) Te tabletki sa bardzo skuteczne , moj lekarz nie znał przypadku zeby nie zadziałały, życzę żeby Tobie też zadziałały!!

bardzo ci dziekuje naprawde bardzo, bo jednak nie jestemw stanie teraz miec dziecka , nie stac mnie narazie na nie..ja sie wlasnie tez balam ze nie zadzialala cokolwiek.....najgorszez e wplasnie odstawilam tabletki....to majakis wplyw??

Gość ohhh sister
wydaje mi sie ze nie.. ... tylko sie nie stresuj, zrob test po jakis 10 dniach od ewentualnego zaplodnienia(pre test, najlepszy moim zdaniem) i jak wyjdzie negatyw to sie rozluznij i czekaj na okres!! jak sie bedzie spoznial to tez luz, odstawilas tabletki..to moze wplynać na przesunięcie okresu, dodatkowo te "tabletki po", tyle hormonów wplywa na organizm...takze nie mysl o tym po prostu ..ciązy nie bedzie, głowa do góry! pamiętaj zeby sie nie stresować, ja tez odstawilam tabletki miesiąc temu, teraz okres mi sie spoznial ponad tydzien ..stresowalam sie, nie jadlam itd test sie bałam robić az wkoncu sie zebralam wczoraj i wyszedl negatyw ...uspokoiłam sie, wzielam 2 nospy i okres przyszedl po paru godzinach :)

hhe ja jesdnak wroce do tabletek......oszczedze sebie stresu...chociaz branie ich tez mnie juz meczylo;/ no ale co poradzic..narazie nie chce dzieci to cos trzeba a do umek mam pecha. pekaja juz chyba 3 mi pekly;/ nie wiem czmu..ale mama nadzieje e dostane okres) dziekuje za wsparcie;) fajna z ciebie obitka;)

Gość ohhh sister
po prostu doskonale wiem co czujesz i co chcesz usłyszeć zeby sie nie stresowac!! :) pozdrawiam i będzie dobrze, buzka

hehe a czyli to nie w 100% prawda:P?heheh

nie no mam nadzieje ze tak czy siek wyjdzie dobrze;/

Gość ohhh sister
oczywiście ze prawda :) ale tak w ramach otuchy wiem co sie chce usłyszeć i wiem, że to pomaga i wtedy sie nie myśli obsesyjnie o tym ze na bank jest się w ciąży..spokojnie sobie czekaj na okres :)

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
a ktoras z was slyszala o niezadzialaniu escapelle bo ja sie na internecie juz tyle naczytalam ze az slabo mi sie zrobilo..juz tydzien temu wzielam ta tabletke 4 h po stosunku w 12 dniu cyklu ale nie wiem ile by trwal bo odtsawilamtabletki....prosze odpiszcoe