Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nini_b

spotkanie w poradni ! ! ! ! ! !

Polecane posty

Gość nini_b

dzisiaj idziemy do poradni na spotkanie-takie potrzebne do kursu przedmałżeńskiego- nie polecanej tylko takiej pierwszej lepszej, przez tel. Pani wydawała sie ostra i despotyczna:) prosze napiszcie, o co bedzie nas pytac, czy bede jej musiała mówić dlaczego chce wyjśc za mojego narzeczonego?:/ wiem ze moga byc wykresy cyklu-ale to mysle przeboleje... czy my tam bedziemy jej musieli duzo opowiadac? czy ona bedzie dawac wykład? dzieki z góry za wszelkie rady:))

Gość umcykumcyk
ja mam 31.07 . nie wiem czego się spodziewać... jakie porady będą nam dawać :) napisz jak będziesz coś wiedziała . pozdrawiam

my mamy dwa spotkania za sobą, jeszcze jedna wizyta przed nami szczerze mówiąc jestem mile zaskoczona - nie spotkaliśmy tam żadnych nawiedzonych bab wrogo nastawionych do antykoncepcji /takie przeważają opinie o tych poradniach/ - na 1-szym spotkaniu rozmawialiśmy o tym, jak wyobrażamy sobie wspólną przyszłość, czy uzgodniliśmy gdzie będziemy mieszkać, czy będziemy mieć dzieci, za co się nawzajem kochamy, co lubimy w sobie najbardziej itp. - na 2-gim spotkaniu mówiliśmy o npr, ale ogólnie dlaczego warto stosować, jaki to ma sens, wady i zalety - dyskusja naprawdę na poziomie, żadnego nagabywania - na ostatnim spotkaniu mają być dla chętnych konkretne wskazówki odnośnie metod npr jeśli ktoś się na to zdecyduje, takie bardziej techniczne porady ogólny wniosek - NIE ZNIECHĘCAĆ SIĘ PRZED!

a na koniec gdy spytaliśmy o ofiarę za wizyty - usłyszeliśmy, że poradnia jest "za Bóg zapłać"!