Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tilli-tilli

do mam ktore robia same obiadki dla dzieci 5 miesiecy - roczek

Polecane posty

czy jak zrobie jedzonko np. marchewke z ziemniaczkiem - dwie porcje , wymiksuje w blenderze, jedna wykorzystam w danym dniu a druga czy moge wstawic do lodowki zeby bylo na jutro? z gory dziekuje za pomoc

jasne ze tak, ja tak robie i mam obiadek dla Zuzi na dwa dni:) a czasem jak mi zostanie wiecej to wkladam do sloiczka i zamrazam:)

Gość page up/down
Ja gotuje zawsze trzy cztery porcje wkładam do zamrażarki staram sie mieć ze trzy rożne obiadki żeby co dzień nie jadła tego samego.

dziewczyny a co dajecie swoim pociechom moj amly ma 8 miesiecy i ja mu kupuje sloiczki ale szczerze mowiac najtansze to nie jest i chcialabym zaczac gotowac sama ale nie bardzo wiem jak i co , dodam ze mieszkam za granica i tu kazdy karmi dzieci sloickami i nie bardzo mam sie kogo zapytac.... gotuje malemu kartofle z marchewka czy rosolek ale co jeszcze mozna???

martulka - ja tez mieszkam za granica:) jak Twoje dziecko ma 8 miesiecy to juz moze wszystko:) autentycznie wszystko - rybki, kurczaczka, indyczka, chlebek z maselkiem, warzywa, owoce, jajka itd. nie moze tylko soli, cukru i chilli najlepiej miksowac to co sie samemu robi na obiadek i juz:) tylko oczywiscie nie frytki itd ;) u mnie tez wszyscy daja sloiczki ale moją corcie boli brzuszek po sloiczkach wiec zaczelam gotowac sama i widze poprawe, i to co gotuje jest o wiele smaczniejsze i wiem ze bez zadnych konserwantow:) siedze i tak z Mala w domu wiec mam czas na gotowanie:)