Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

dlaczego ludzie ślinią palce jak przekładają kartki??? to jest obrzydliwe

Polecane posty

przecież to jest obrzydliwe nie róbcie tak. mi właśnie ktos tak przewertował kartki i nie wiem co z nimi zrobic:(

dlaczego ? bo wkladaja w to uczucie :P (chyba nie ten dzial na temat ? ? :P ;) )

agiie mam to samo:D wiemże to obrzydliwe, moja kolezanka z pokoju nieustannie liże papier ilekroć coś wertuje- moim zdaniem to chamskie po prostu a sam widok jak liże palec przyprawia mnie o mdłości:D fuuuujjjjj

przecież sa specjalne zwilżacze do palców:> najgorsze ze owa pani wkurza mnie gestykulacją i mam dosyć widoku tych jej latających paluchów a jak jeszcze ze smakiem zlizuje z nich kurz to już w ogóle masakra jakaś:>

jak to nie ten dział przecież to jest obrzydliwe - wiec to jakieś uczucie jest :P -- są zwilżacze do palców ale jakoś ich ludzie nie stosują tylko pchaja te brudne paluchy do buzi a potem kartki przewracają, jeszcze pół biedy jak ich mi potem nie dają, a tak to mam ochote coś powiedzieć.. i kiedyś pewnie powiem.. ja to nigdy tak nie robiłam, nie wiem dlaczego ludzie to robią.

Gość Doroteczkaaaaaa
A ja cholera nie mogę się tego oduczyć. Cchociaż bardzo się staram to nieraz zapominam :(

Gość ja tak robie bo mi sie
latwiej kartki przewraca i tyl e :P Nikomu nic dio tego :D

a jak ja musze potem obślinione kartki przewracać? to ja mi nic do tego?