Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faustynannaa

NARZECZONY NIE CHCIAŁ POKAZAĆ MI SMSA !CO O TYM SĄDZICIE ?OPIS SYTUACJI PONIŻEJ.

Polecane posty

Gość faustynannaa

niechcący przypadkiem dostal smsa od kogoś i ja nachylilam sie przypadkiem i zobaczyłam od kogo to dostal .TO ZNACZY INICJAŁ tam byl zamiast nazwy od kogo sms byl nadany..I pytam od kogo a on zaczął sie denerwowac i mowi ze nie wie a potem przeczytał i mówi ze od kolegi najlepszego ale jego kolega to marian a inicjał był calkiem innym ..zaczal sie tłumaczyc ze nagle marian kazał sie tak podpisywać i ze zmienil na komie go na taką nazwe czyli ten inicjał ale przeciez wczesneij dostal smsy od mariana normalne i ma zapisanego go w komie marian .potem mowie zeby pokazal mi smsy od mariana czy faktycznie mariana zmienil na ten inicjal a on na to ze wszystkie smsu od mariana usunął wcześniej i nie ma juz ..co o tym sądzicie ?strasznie sie plątał we wszystkich zeznaniach ..a ja prosilam zeby pokazal mi chociaż jedno pierwsze słowo a reszte zakrył jak jest fair wobec mnie a on powiedzial ze nigdy nie pokaże bo to jego sprawy z kolegą ..i wyszedl twierdząc ze musze sie leczyć.wiem ze nie powinnam tak robic ale to strasznie podejrzane..ja nie mam tajemnic przed nim żadnych a on .

Gość seksowne są Lwice
facet kręci jeśli to narzeczony to przykra sprawa, że ma przed Tobą dziwne sekrety radzę go obserwować

Gość miałam identycznie jak ty
facet zakochany po uszy świata nie widział za mną inne go nie obchodziły.. wczoraj dowiedziałam sie na 100%ze ma romans ze swoją koleżankaz pracy.

Gość lala__
a jeśli facet w obecności koleżanki nie chce normalnie prozmawiać ze swoją kobietą przez telefon i żegna się pośpiesznie i bez jednego miłego słowa? czy to też może o czymś świadczyć? :/

komórki i wiadomości w nich zawarte niestety są zguba wielu związków... ;(

Gość zona meza
do lala...nie-sa faceci, ktorzy nie potrafia okazywac uczuc przy innych ludziach

Gość salamandra plamista
facet kreci na 100%

Gość krettka.
Tak, moze. Zdradzajacy tak naprawde zachowuja sie bardzo schematycznie i gdyby kobiety nie mialy klapek na oczach, to bardzo szybko zorientowalyby sie, ze ich "ukochany" je zdradza....

Gość pytajnik999
po jaka cholere zakladasz 2 razy ten sam temat??????

>> na 100 sms od jakiejs panny ! A moze jest kryptopedałem i sms jest od kolegi własnie? :classic_cool:

jesli facet chowa telefon, ukrywa smsy itd to jest to bardzo podejrzane. My z mezem nie sprawdzamy sobie telefonow ale tez sa one latwo dostepne dla tej drugiej osoby. Niejednokrotnie dzwonie z jego telefonu lub wysylam smsa. Obserwuj go. Zobacz czy zabiera tel ze soba do toalety.