Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sushi_joint

internetowy romans mojego chlopaka

Polecane posty

witam mam problem z chlopakiem, jakis czas temu zaczal sie kontaktowac przez internet ze swoja byla dziewczyna, troche mi sie to nie podobalo,ale mowil ze to tylko kolezanka etc, ze tylko chce wiedziec co u niej slychac. ostatnio zostawil na komputerze wlaczona rozmowe, raczej sie mnie nie spodziewal, bo wrocilam wczesniej z pracy a on pracuje glownie w domu i akurat gdzies wyskoczyl na moment. przeczytalam fragment w ktorym on pisze ze chcialby zeby ona przyjechala do niego (akurat tego dnia kiedy ja wyjezdzalam), reszty juz mi sie nawet nie chcialo czytac, wyszlam z domu, wieczorem wrocilam i jeszcze nic mu nie powiedzialam, nie wiem jak sie zachowac, mowilam mu wczesniej ze nie podoba mi sie ze sie z nia kontaktuje ale jak prosze go zeby to skonczyl to mowi tylko \"przesadzasz\" albo \"daj spokoj\", albo \"nie\". nie wiem co zrobic

dodam tylko ze ona w koncu do niego nie przyjechala, przynajmniej to mnie pociesza, chociaz to tylko jej zasluga a nie jego

najchetniej najpierw uprzykrzylabym jej zycie, potem powiedzialbym mu ze wiem o jego romansie i laskawie mu wybaczyla, tylko nie wiem jak to przeprowadzic, jak z nim pogadac zeby wreszcie potraktowal to co mowie serio. jestesmy ze soba 6 lat, wiem ze on troche traktuje bycie ze mna jako cos pewnego i moje prosby i grozby nie robia na nim wrazenia.

Gość Energiczna 30 latka
Moja droga, a czemu chcesz być z kimś, kto szuka okazji do zdrady - tak boisz się być sama? Jeśli chcesz by potraktował poważnie groźby o odejściu - odejdź.

nie miałabym żadnych skrupułów i zrobiłabym mu awanturę! skoro zostawił włączony komp powiedziałabym o tym co przeczytałam i jak się w tej sytuacji poczułam... Zresztą sama ostatnio znalazłam się w podobnej sytuacji :/

Gość wysmiewczyni
Na co ty liczysz dziewczyno? Ze na sile kogos zmienisz albo przyciagniesz do siebie? On ewidentnie ma ochote na kontakty ze swoja byla a to w jaki sposob traktuje ciebie jest ponizajace. Postaw ultimatum albo ona albo ty i odejdz z honorem jesli wybierze ja. Bo naprawde gorzej bedziesz sie czula jak sie dowiesz ze oni juz umawiaja sie ze soba od jakiegos czasu i on wlasnie cie rzuca dla niej. Bo to ze cie rzuci to jest calkiem mozliwe jesli on zaprasza ja do siebie pod twoja nieobecnosc, i myslisz ze zaprosil ja na filmy dvd? I wiec wlasnie on czeka na jej reakcje, jesli ona kiwenie palcem zgadzajac sie to ty pojdziesz w odstawke jak nie liczaca sie rzecz. Dlatego nie pozwol sie tak potraktowc i kaz mu wybrac. dziewczyny miejcie troche ambicji i honoru bo jak czytam te posty niektore to za glowe sie lapie jak wy dziewczyny dajecie sie traktowac. No przeciez gdyby moj facet tak mnie potraktowal to wylecial by na zbity pysk. To moze jeszcze bedzie bzykal sie na moich oczach i kazal mi to akceptowac...

ale ja nie chce sie z nim rozstawac, chce mu tylko wytlumaczyc ze nalezy mi sie wiecej szacunku i ze nie moze sie wiecej z nia kontaktowac

Gość Energiczna 30 latka
Ale z tego, co opowiadasz, on Cię chyba nie kocha i średnio dba o to, co czujesz. Może jestem przeczulona, ale nie podobają mi się te ukrywane kontakty z byłą i zapraszanie jej wtedy, gdy Cię nie będzie. Może Twój chłopak chce sprawdzić, czy z nią nie byłoby mu lepiej, niż z Tobą. W dodatku, jak sama piszesz, jest pewny Twego wybaczenia. To po co ma się starać? Jest mu wygodnie, jak jest.

\"myslisz ze zaprosil ja na filmy dvd?\" ja myślę, że właśnie na wieczorne dvd ją zapraszał. Reszta scenariusza zapewne miała się napisać sama ;) bardzo prawdopodobne, że Twój facet chce sobie z nią zaszaleć, pytanie tylko \"jak bardzo\" i \"czy mu się to uda\". Kocha Cię, nie kocha ...??? - ta sytuacja akurat Ci tego nie wyjaśni, nie musi wcale o niczym świadczyć. Na Twoim miejscu na razie bym to zostawiła, bo na takie coś trzeba więcej czasu i więcej \"danych\" - ochota faceta na zabawe z inną to za mało. Ta kwestia niech się toczy póki co ;) Jeśli nie postawisz sprawy na ostrzu noża, to to zrobi. Ttłumaczenie????? No cż, czasem to za mało, zleży jak bardzo jest podkręcony i jaki ma charakter. Nie chodzi o to, żeby się bał, asekurował, ale o to, żeby nie chciał - tak trzeba pokierować \"awanturą\" ;)

Gość Może powinnać skorzystać
z programu do inwigilacji i dowiedzieć się o czym pisali