Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MACZO MACZO

małych piersi sie nie lubi, MAŁE PIERSI SIE TOLERUJE

Polecane posty

To się samo narzuca po przeczytaniu tak super błyskotliwych i jedynie słusznych "myśli" jak twoje :P:P:P:D:D:D :classic_cool:

Gość KissHug
... powiem Wam, ze moja siostra miala male i nie byla zbyt happy, zaczela brac hormony i biust urosl, teraz chcialaby bardzo wrocic do swojego wczesniejszego rozmiaru, bo ciezko znalezc jej ciuchy, jak miala rozmiar 34 to teraz przez biust minejszy niz 38 nie ubierze a ze w pasie chuda takze smiesznie wyglada.... wydaje mi sie ze biust zalezy od sylwetki, ale ja i tak popieram maly bo mozna chodzic bez stanika i nie obwisaja....

Gość hahaha69
nie taki maczo z ciebie ,że tak ci sie marzą duże cycuchy,chłopaczek filmów się naoglądał ,gruche zwalił i teraz cwaniaczy.a ja mam duże cycki i wiecie co gdyby były ciut mniejsze byłyby fajniejsze,przynajmniej na starosć by nie obwisły po pas hahaha ,pozdrawiam wszystkich a w szczególnosci marzyciela z małym pewnie interesem

Gość MACZO MACZO
no tak zachwalasz, szkoda,ze nie można ich zobaczyć :P to by mogło ukonkretnic dyskusje, a tak tylko słowa słowa słowa ....

Gość hahaha69
szkoda ,że twojego ogór nie można zobaczyć ,bo coś mi się wydaje ,ze trzeba byłoby go szykać pęsetą.widzę cię oczyma wyobrazni ,pewnie jesteś z metra cięty ,jakieś 170 nie więcej ,mięsni zero i łysiejące zakola no i we łbie sieczka,cóż moze gumowa lala poprawi ci humor,żebyś nie musiał biedaczku wylewać swych żali na damskim portalu ,hmmm ale i tacy jak ty nieudacznicy też żyć muszą....pa słońce

Gość bruneteczka17lat
heheh a ja mam male cycuszki:)ale sliczne mam cialo:)i jakos to mi to wogole nieprzeszkadza;)pozatym duzo ternuje i tancze i nawte lepiej ze mam male bo z duzym chyab bardziej bym sie meczyla i dzwigala ten ciezar:)pozaty kolesie nie wiem czy wiecie o tym ale te laski co maja duze cycki to np jak jest upal to ium sie to wsyztsko odparza...i starsznie to wyglada...wiem bo mam kuzynke z duzymi cyckami:)dosc fajna laska...ale jak jest upal to pot jej sie po cycykach leje i pozniej ma odparzenia masakryczne...nie wyglada to fajnie;)wrecz obrzydliwie;)jak to sie mowi "male cycki maly klopot duze cycki duzy klopot"hahaha;)mnie sie wydaje ze zalerzy to od facetaniektorza ywola male pierws a nie ktorzy olbrzymie;)kazda z nas ktos pokocha...bez wzgledu na to czy ma duzee cyce czy male:)ale prawda taka ze zazwyczaj szczuple laski nie jaja cyckow duzych...za to grube maja ogromne;)pozdrwiam

Gość zozo2
duze doki mają przeważnie tłuste krowy co wszystko inne mają duże ,duze cyce ,duże dupy ,tłuste karki ,stopy jak bochny

Gość malinowyyyyyyyyyyy
gdzie jesteście tłuste babay ,śpicie jeszcze a dupsko rosnie,jestem głodny ,chce utopić smalcu

widziałam ten tekst na kafe - on nie jest Twój :P jak chciałeś prowokować mogłeś wysilić sie na coś własnego autorstwa :P

widziałam ten tekst na kafe - on nie jest Twój :P jak chciałeś prowokować mogłeś wysilić sie na coś własnego autorstwa :P

Gość Ignaccy
nie tolerujemy: małych piersi, obwisłych piersi, małych penisów, krzywych penisów, grubasów, chudzielców, dużych nosów, brzydkich twarzy, zezowatych, odstających uszu, łysych, dużych brzuchów, wysokich, niskich, z dużymi brodawkami, bladych, przepalonych solarium, dużych stóp..... więc kto nam zostanie??!!! ty Maczo lepiej poszukaj sobie jakiegoś praktycznego zajęcia, a wy dziewczyny przestańcie się przejmować teoriami zakompleksionego chłoptasia

Gość koka22
zapomniałes ignacy dopisać wyłupiastych oczu,braków w uzębieniu,wzrostu karłowatego,zbyt bujnego owłosienia i góralskiej muzyki