Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINA55555555555

czy to może być ciąża????????

Polecane posty

Gość KAROLINA55555555555

witam.chcialabym sie dowiedziec czy moge byc w ciązy.Otóż 14czerwca w sobote mialam dostac okres niedostalam.15 czerwca przyjechal chlopak z zagranicy po pol roku czasu i 3 tyg kochalismy sie bez zabiezpieczenia do srodka po pare razy dziennie.2tyg temu wystapily u mnie plamienia twajace dwa dni ale to niebyla krew tylko cos jakby brazowe cos podobnego jak wystepuje na ostatki okresu i to bylo bardzo skąpe.po tych dwu dniowych plamieniach zrobilam test i wskazal na brak ciazy.niewiem co mam o tym myslec-czy to moze byc ciaza czy nie skoro test niewykryl?wczoraj znow pojawilys sie te plamienia ale to dalej niejest okres sa brazowe i skape a moze ten brak okresu jest spowodowany kochaniem sie po pol roku bo nigdy wczesniej tak niemialam.dzis zrobilam test i niewykryl ciąży.a okresu dalej niema-tylko dziwne skape plamienia-niewiem co o tym myslec. z gory dziekuje za odpowiedz

Gość mrww
Skąd niby mamy to wiedziec, idz do ginekologa to Ci powie.

Gość to moze byc ciaza....
i zaczynasz ronić albo juz nie wiem,,,a kiedy powinnas dostac okres? teraz w tym miesiacu? jak dlugie masz cykle?

Gość kdf
A sprawdzałaś czy brązowa ciecz wydostaje się napewno z pochwy?

Gość to do tej pory ten okres
ten, co miał być 15 czerwca??? I przez miesiąc nie zrobiłaś sobie badań krwi ani nie poszłaś do gina???

Gość a autorka to gdzie jest
prosi o pomoc i milczy jak sie ktos o cos pyta :O

Gość KAROLINA55555555555
15 mialam dostac niedostalam.zawsze mialam prawie regularne-zamiast okresu juz dwa razy raz 1,5 tyg po tym jak mialam dostac okres wystapily plamienia brazowe bardzo skape trwajace dwa dni to zrobilam test i niewykryl ciąży-1,5 tyg po tych plamieniach dalej okresu niemam tylko teraz znow te plamienia brazowe skape,wiec znow zrobilam dzis test i niewykryl ciazy-niewiem co ja juz mam o tym myslec....

Gość bo masz moze niski poziom
hormonu,,,biegiem do lekarza... a bralas tabsy?

Gość KAROLINA55555555555
niebralam tabletek-do lekarza miesiac czasu musialabym czekac,teraz duzo na urlopy poszlo w mojej miejscowosci a ten co zostal najwczesniej w polowie sierpnia,skoro testy niewykazaly ciąży to chyba niejestem?moze to z tej sytuacji ze po pol roku przerwy sie kochalam-juz sama niewiem co robic.

Gość warszawa......................
no to dalej się zastanawiaj dlaczego zamiast iść do lekarza. Problem sam się nie rozwiąże, a test mógł być jakiś przestarzały. 2 miesiące nie mieć okresu i nie zbadać się to odrobinę nierozsądne

Gość ja bym na twoim miejscu
nie czekala....tylko poszlabym na izbe przyjec i powiedziala jaka jest sprawa,,,ze podejrzewasz ciaze i masz dziwne plamienia...przeciez to Twoje zdrowie kobieto! dla mnie to bez sensu czekac na kolejke do tego gina...bo jak jestes w ciazy i plamisz to trzeba zaczac brac luteine na podtrzymanie np...

Gość to nie zabawa ...
uciekaj dziewczyno do lekarza !!! moze Ci chlopak jakis prezent zza granicy przywiozl... :-O

Gość KAROLINA55555555555
widze ze nic innego mi niezostaje jak isc do lekarza,do ginekologa miesiac bym czekala-wiec chyba pojde na izbe przyjęc i powiem jaka jest sytuacja ze mna

Gość KAROLINA55555555555
boję się....

Gość moim zdaniem nie masz na co
czekac kolejnego miesiac...to Twoje zdrowie i zycie. idz normalnie na izbe i tyle! nie ma sie co szczypac :)

Gość a ja nawet jak jestem
jaką znowu izbę? Idź do ginekologa po prostu. A to że się boisz czy nie, to akurat niczego nie zmieni. Czego sie nieby boisz? Prawdy???

Gość KAROLINA55555555555
a może ktoś miał podobny przypadek do mojego?

Gość karola nie boj sie
najwazniejsze zebys poszla i dowiedziala sie co jest grane...bo zostawic tego nie mozesz tak i czekac kolejnego miesiaca 3maj sie!

Gość KAROLINA55555555555
boję sie ze może zaczynam ronić bo ktoś mi tak tu napisal;(

Gość KAROLINA55555555555
a może ktoś miał podobny przypadek do mojego?

Gość KAROLINA55555555555
?

Gość wiewióreczkaas
ja miałam tak jak Ty Okresu brak tylko jakies plamienia co jakis czas. Testy nic nie wykryły, a jak poszłam do gina to powiedział że już prawie mija pierwszy miesiąc ciąży. Teraz jestem w 4. Boję się trochę bo mam 16lat i wiem że rodzenie boli :/ poza tym wszystkie moje plany szlag trafił, ale nie mogłabym w życiu usunąć ciąży

Gość KAROLINA555555555
Czy to naprawde może byc ciaza?

Gość ryba871019
Nie koniecznie ja często mam takie plamienia a to spowodowane jest niedoborem żelaza przede wszystkim idz na badanie krwi i do ginekologa

Gość zrób badanie moczu prywatnie