Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajaca.....

Modlę sie o cud...czy ja jestem normalna?

Polecane posty

Gość czekajaca.....

zakochalam sie w zajetym facecie wiem ze nie pow i nic nie robie ...nie wtracam sie ale czekam pokornie czy ja zwariowalam?

żonaty? to odpuść sobie... po co Ci serial brazyijsko-wenezuelsko- meksykański w zyciu? pomyslałaś choć trochę o tamtej kobiecie?

Gość sdvfdvd
czekaj aż ci przejdzie

Gość czekajaca.....
nie jest zonaty

to co Cię natchnęło na zajętego? oglądałaś film Apartament, leciał przedwczoraj... ku przestrodze i nauce:)

Gość czekajaca.....
nie ogladalam....jak sie ze mna spotykal nie wiedzialam ze jest zajety dopiero pozniej to wyszlo...

Nie zwariowałaś na tyle, by się wtrącać między wódkę a zakąskę ;) A co do \"czekania\" - obyś swoją fascynacją nie żyła latami jak jedna moja znajoma. Postaraj się o nim zapomnieć, zauroczenia z czasem bledną. A nuz w okolicy jest ktoś fajny i wolny? Daj sobie szansę, nie wzdychaj, nie patrz na niego przez różowe okulary, nie idealizuj. Szybciej przejdzie. A jeśli cos kiedyś z tego ma byc, to i tak będzie.

Gość kasandraaa123
kazdy Ci tuatj napisze, zebys nie czekała, ze Cie oszukał, ze niewarto itd Ale ja wiem co czujesz... tez czekam chociaz w sumie nie powinnam. NIe wiem co Ci doradzic, moge Ci tylko powiedziec... trzymaj sie

Gość kasandraaa123
kinky bardzo mądrez napisałas. Tylko jak to zrobic? Pomóż nam

to o nim źle świadzczy, ze nie powiedział, nie zasugerował dojrzałośc polega też na tym, ze zdajemy sobie sprawę jakie uczucia wzbudzamy w innych swoimi słowami, gestami...

Gość czekajaca.....
kasandraaa123 --> dzieki za zrozumienie:) nie umiem zapomniec to trwa i trwa i nie mija wcale nie bylo mi latwo sie odsunac nie walczyc ..:( to nie jest latwa decyzja ale wciaz sie ludze...:(

Nikt Wam poza Wami samymi nie pomoże. Z doświadczenia wiem, że fascynacje mijają. Krople do oka dobrze pisze: pytanie zasadnicze jest takie, czy naprawdę chcecie przestać o nich myśleć? Bo jeśli będziecie wzdychać cały czas, to ciągnąc się to będzie jak niezaleczona angina...

Gość kasandraaa123
ja chce zapomniec. ale nie potarfie. I do tego obracamy sie w tym samym towarzystwie. Kazde spojrzenie w jego strone sprawia mi ból :( nie wiem, nie wiem co robic

Gość czekajaca.....
kasandraaa123 ZNAM TEN BOL

Gość dom wariatow...
jestes taka zalosna, ze nie masz innego celu w swoim marnym zyciu tylko wyrwanie zajetego faceta. żal mi ciebie... weź sie w garść dziewczyno bo zycie ci ucieka, zmadrzej w koncu i nie czekaj.

Gość w obroniee
serce nie sluga nie wybiera kogo mamy kochac a kogo nie jakby tak bylo zyloby sie latwiej i bez bolu ale zdazajA SIE tez zakozane milosci i nie wolno nikogo potepiac poza tym nikt tu nie pisal o tym ze chce kogos odbic:P napisala na pocz ze nie odbija naucz sie czytac ze zrozumieniem:P dziewczyny powodzenia i trzymajcie sie ...:)

Gość czekajaca.....
w obroniee -----> dzieki:)