1999młody1999 0 Napisano Lipiec 17, 2008 Byłem z dziewczyną i kochaliśmy się byłem zabezpieczony zawsze i choć byłem zabezpieczony nie miałem nigdy wytrysku w czasie gdy byłem w niej. Czy jest możliwość że zaszła w ciąże?? miała okres i dobrze się czuła a teraz zbliża się jej okres i ma mdłości i bóle brzucha czy to objawy ciąży czy to możliwe ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla19 0 Napisano Lipiec 17, 2008 No to jak uzywaliscie prezerwatyw za kazdym razem i do tego nie miales wytrysku to nie ma raczej takiej mozliwosci, zeby to byla ciaza. Ja np. zawsze przed okresem mam mdłości, bóle podbrzusza i krzyża i często mi słabo. Bedzie dobrze;) Nie martw sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amandika Napisano Lipiec 17, 2008 niech zrobi test ciazowy ile macie lat jesli moge wiedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciunia tabletka Napisano Lipiec 17, 2008 jak mozna zajść w ciąże nie kończac w kobiecie? puk puk w głowe...moze przez sline? a moze wiatro pylna jest??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kelid dolo Napisano Lipiec 17, 2008 niech zrobi test ciazowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość palakakaka Napisano Lipiec 17, 2008 a robiła test ciazowy?????? niech zrobi jak sie boi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghjklbnm Napisano Lipiec 17, 2008 PO ILE MACIE LAT? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach