Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna - Lena

Czy mogłam zajść??

Polecane posty

Gość Anna - Lena

Kochałam się z moim chłopakiem pod koniec kwietnia bez zabezpieczania tzn. bez prezerwatywy bo zaaplikowałam siebie Pantentex Oval N,wszedł we mnie dwa razy ale nie było wytrysku. W czerwcu normalnie dostałam okres był taki jak zawsze.. Teraz mamy lipiec,12 powinnam dostać okres,dzisiaj jest 17 i NIC :( Ale dodam że w ciągu tego miesiąca przyjmowałam bardzo silny antybiotyk KLABAX w dużych dawkach ponieważ mam przewlekłe zapalenie migdałków i czy możliwe że spóźnia mi sie po tym antybiotyku?? Dodam że po tamtym stosunku ,,bez'' , kochałam się z moim chłopakiem z prezerwatywą i nic podejrzanego nie było prezerwatywa była cała nie pęknięta i chłopak zawsze wyjmuje przed wytryskiem.. Ale boje się trochę nie wiem co mam myśleć ?? czekam na okres ale nie bolą mnie nawet piersi nic,a zawsze przed mnie bolały?

Gość spoooko to przez antybiotyki
tez tak mialam :) nie stresuj sie bo jeszcze opoznisz okres tym stresem,,,,mnie sie kiedys 2 tyg po antybiotykach spoznil

Gość Anna - Lena
Też tak myślałam ale boję się po tym całym zdarzeniu ,,bez'' :( że może coś być

ale potem mialas normalny okres, po tym "bez" wiec to nie ciaza błagam...tylko nie pisz ze mozna miec okres w ciazy,,,bo padne ;)

Gość Anna - Lena
Hehe no nie :) A była tu raz taka laska co pisała cały czas że można mieć że on się boi itp. ;p Każdy w nią wjeżdżał :)

no byla byla...az zal to bylo czytac... w ciaze wbrew pozorom tak latwo sie nie zachodzi :) poczekaj spokojnie na okres, a napewno sie pojawi

Gość black tea
Hej. Mam 20 lat i biorę mercilon - właśnie skończyłam 3 opakowanie. Okres zjawiał się w 3 dniu po odstawieniu, wszystko ok. Poza tym mój chłopak zawsze używa prezerwatywy. Ale.. W przerwie między 2 a 3 opakowaniem brałam furagin na zapalenie pęcherza. Czytałam ulotkę, o interakcjach z tym lekiem żadnej wzmianki. Czy coś może być na rzeczy? :) Pewnie za bardzo panikuję, ale na ciążę jest jeszcze dużo, dużo za wcześnie. :) Dobrze czasem posłuchać, że jest się w błędzie. Pozdrawiam. :*