Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaawieeedziiooona

Seks sie SKIEPŚCIŁ - pomocy

Polecane posty

Gość DeMo
sorki, nie wiem czy jestem tu jedynym facetem, który czytał Wasze pogaduszki, ale temat mnie zainteresował, bo u mnie tak własnie jest... I nie piszcie proszę, że tylko u facetów tak jest, że numerek 15 min, papierosek, i TV. Ja mogłbym napisac to samo co zaczęła "zawiedziona" Tyle tylko, że z punktu widzenia faceta. Prysznic przed każdym pojściem do łózka, zawsze gra wstepna, często doprowadzam do orgazmu, a z jej strony wobec mnie... cisza. lodzik?! Ona nie nie potrafi, nie wie co i jak i w ogóle... Jakaś pozycja inna niz naturalna?! O czym Ty mówisz? Wiecie co? Czuje sie jakbym mieszkał z obcą, zimną, oschłą, arktyczną wręcz kobietą.. Jestem jeszcze młody (33l :-) i mam te potrzeby. naturalna rzecz. Co raz częściej zaczynam myśleć o przyjemnościach platnych. naprawdę, kobiety czasami doprowadzaja do tego, że facet korzysta z usług innych kobiet, bo zaniedbują swoich partnerów... smutna sprawa. Ale doskonale Cie rozumię. A może macie poradę, co zrobić, i jak zrobić aby zmienic jej mentalność łózkową?

Gość zaaawieedziona
współczuję CI.... U mnie moze nie o to chodzi,ze jest oziębły...jemu sie chyba wydaję że wszystko jest ok. 10 minut seksu i po sprawie. Nie stara sie, nie zastanawia,czy ja jestem zadowolona. Robi to wszystko jakby mechanicznie... A może on przestał mnie juz kręcić? Nie wiem,ale seks w takiej postaci,jaka jest teraz mi nie odpowiada, nie kręci mnie w ogóle :( Czasem mam podobne myśli - może nie o płatnym seksie, ale o byłym...który mimo,że nie doprowadzał mnie do orgazmu umiał mnie świetnie pieścić...i wiem że trochę wspólnej pracy i było by super...

DeMo - płatne uslugi? Mozna.Ale za pieniądze dostaniesz tylko orgazm.Mechaniczny,krystaliczny,ksiązkowy.O to Ci chodzi? Przecież to masz. Moze zaordynuj sobie jakis flirt/romans/.Przynajmniej Ty sie nie bedziesz lenił.

Gość DeMo pzedłuzacz...
moze i masz rację... Tylko, że to jest kurde ryzykowane. Wiesz, dziecko i te sprawy, nadzzieja jakaś sie u takiej zrodzi na jakies życie we dwoje itd. A ja ...potrzebuje zmiany... i musze to zrobić. Pytanie tylko jak by "wilk był syty, i owca cała"

Gość DeMo do pzzedłuzacz...
Nigdy jeszcze za sex nie płaciłem. NIGDY! ale chodzi mi to po głowie. Może to normalne i każdemu facetowi takie reczy chodza po głowie. Każdemu, tzn, tym, których żona czy partnerka nie potrafi zaspokoić bo jest ....ZIMNA JAK LÓD na biegunie. Normalnie chyba sypiam z trupem ... Nie, nie spie w kostnicy :-)

Gość może tak kurde flak
napisz do niej gorrrącego mejla,żeby się nie zorientowała ze ty ty :) alebo flirtujcie na gg :) tylko zeby nie wyczuła,że ty ty. Tak sobie pomyslałam ....

Gość może tak kurde flak
ja tam bym chciała poflirtować na gg bom seksem 💤 znuuudzona.

Gość Coala
przeraza mnei mysl ze moglbym byc z kims z kim nie kreci juz mnie seks i nie moglbym sie ztego zwiazku uwolnic. ale na pocieszenie Demo powiem Ci, ze moj kumepl ma podobnie i po prostu szuka sobie skesu na boku. i wtedy oboje sa happy.

Gość teiolka fina
Moj facet mnie dobija, od wczoraj chodze przybita wczorajszym nieudanym seksem. Dzis sie poklocilismy o to i powiedzial mi ze skoro tak mi sie nie podoba to za miesiac nastepny raz bedziemy uprawiac seks a ja na to ze moze byc nawet i za 2 bedzie jeszcze lepiej. Powiedzial, ze powinnam mu powiedziec przed zaczeciem zabawy ze ja tez cos chce. No nie ludzie co za kretyn mi sie trafil, oczywiste ejst ze on chce miec przyjemnosc a ze ja chce to juz nie to juz musze pytac o to. Plakac mi sie chce. On mnie nadal kreci i to bardzo, bo jak sama sie zaspokajam to sobie go zawsze wyobrazam, wyobrazam sobie to czego nie ma tzn to jakbym chciala by mnie piescil. On sie obrazil na mnie za to co mu powiedzialam, znow powiedzial ze jestem dzieckiem. Ja mu na to odpowiedzialam, ze wg niego kobieta to tylko ma dawac a brac nic i ma byc szczesliwa. Co za wypaczony obraz. Mam ochote walnac go w ten pusty lep. Nie wiem ile z nim jeszcze wytrzymam. Gdyby tylko nie byl taki wspanialy w zyciu codziennym....

Gość Coala
BRUMMMMMMMMMMMMMMMM.....moja mila, nareszcie bo tiu same smutasy siedza:)

Gość Coala
uwielbiam polskie kobiety. takie wspaniale z nich cierpietnice. ps. to mialo byc cyniczne

Gość koos
DeMo pzedłuzacz... powiem Ci tak nie jesteś sam. Mam podobnie, kobiet moja, mam wrażenie, że wstydzi się seksu, swojej kobiecości, pieszczot :/ dla mnie to są oczywiste sprawy, jak się z nią kocham to myślę o tym, żeby jej było przyjemnie, może o sobie też ale na orgaźmie mi nie zależy, sama swiadomość tego, że jej było dobrze, że ja mogłem całować jej ciało pieścić jej piersi i wszytsko co się nawinęło jest dla mnie największą nagrodą hehe. Dodam że może ze 3 razy wciągu 4 lat nie miała orgazmu. A z jej strony cholera nie czuję takiej inicjatywy. Kochamy się gdy ona ma ochotę jak ja się dobieram do mniej to zaraz jest foch bo jej się nie chce, kurde może popędem nie dobraliśmy się. I mimo, że kocham tą kobietę mocno myślę o dzikim seksie zeby spełnić zaspokoić żądzę. Może to chamskie ale prawdziwe życie.

Gość koos
I mimo, że kocham tą kobietę mocno myślę o dzikim seksie nawet z inna kobieta, żeby spełnić zaspokoić żądzę. Może to chamskie ale prawdziwe życie.

Gość koos
I mimo, że kocham tą kobietę mocno myślę o dzikim seksie nawet z inna kobieta, żeby spełnić zaspokoić żądzę. Może to chamskie ale prawdziwe życie.

Gość DeMo
do koos ja wiem, czy chamskie? Każdy ma ochote na ptrzyjemności. jak czytam te teksty tu na kafeterii widzę, że kobiety tez mają kudłate mysli, i nie sa takie drętwe.. jak moja zona :-( i Twoja sie okazuje. Też kochamy sie tylko gdy Ona chce, gdy Ona ma ochotę itd. Kiedys to jak spalismy to o kazdej godzine w nocy moglismy, a teraz już ... prosektorium. i mamy zaledwie 33 lata...kurde, nie jesteśmy tacy znowu starzy... Ja sie czuje jakbym miał 20 kilka lat.. i nie mam zamiaru sie dołować, bo życie jeszcze przede mną .. :-)

Gość koos
wiesz co z moja jest taki problem ze jej stary miał problemy alkoholowe i wogóle na trzeźwo jest do zniesienia ale po alko robił zajdy jak żona mu nie chciala dać to robił zadymę, myśle że to może być jedna z przyczyn takiego stanu rzeczy. Kurde nie sądziłem że będę miał takie problemy... a może ona ocenia mnie przez pryzmat swojego starego może cały czas porównuje mnie do niego. Jak słyszy ode mnie ze mam ochote na seks to w jej głowie pojawia sie jej nachlany stary. Meczy mnie to ...

Gość DeMo
do koos EUREKA ! Stary, ale mi dałes do myślenia... TEŚĆ! kurde! faktycznie tak może być, że kobiety patrzą na nas facetów, przez pryzmat swojego ojca ! Może nie wszystkie, ale tak chyba jest. a mój teść, do spokojnych i ułożonych nie należy ...

Gość Herbaciany Listek
Do koos i DEMO - ojciec to wzór faceta dla kobiety. Ciężko walczyć z utrwaloną w głowie akcją, ale da się. Pogadajcie z nimi o tym. Może niech one wam powiedzą czego potrzebują, żeby nie kojarzyło im się bezpośrednio z przykrymi doświadczeniami.

Gość teiolka fina
Moj ku mojej rozpaczy ojca sie poradzil i w sumie wyszlo ze ja sie wkurzam, ez nei mam orgazmu, a mi chodzi bardziej o gre wstepna, ze mnie zaniedbuje i ejst egoista. Orgazm to druga sprawa, ale sie wkurzylam , ze z ojcem gadal o tym teraz mi glupio, ze zna tak osobiste problemy. No ale nic stalo sie wie, przynajmniej doradzil mojemu co ma zrobic co na 100% skutkuje u kobiety. Tylko jak moj mi to powiedzial to stwierdzilam, ze ejst smieszny bo bez gry wstepnej rozegranej porazdnie ja nie osiagne orgazmu chocby nie wiem co robil. Powiedzial mi, ze on juz nie chce wiecej bym to ja go rozgrzewala, ze ebdziemy tylko sam akt odbywac. No ajk to mozliwe? Go brzydzi lizanie czy nawet dotykanie moich miejsc intymnych (nie tylko moich ale ogolnie kobiecych) i nie lubi gdy ja chce mu zrobic loda. On mi mwoi, ze jego ojciec i kumpel tak samo nei lubia tego rodzaju pieszczot. Ja z kolei nie lubie lizania piersi bo mi sie juz sprzykrzylo (to jednyna rzecz, ktora robi dla mnie, a ktora w sumie na mnie specjalnie nie dziala). Na to wszytsko odpowiedzialam, ze sobie nie wyobrazam seksu bez rozgrzewki, bo to sie szybko nudzi, a on ze jemu nie, a ja na to ze mi sie juz znudzilo. Zawsze lozko, zawsze te same pozycje, te same zagrania. Moje propozycje nigdy nie sa akceptowane. Co mi sie trafilo? Mnich egoista. Ja juz mu powiedzialam, ze w takim razie seks bedzie raz na 2 miesiace jak bedzie mi sie chcialo. Nawet nie sluchalam jego odpowiedzi bo sobie poszlam. Oczywiscie wiem co mial do powiedzenia, ze mam nie ybc jak dziecko.

Gość Herbaciany Listek
teiolka fina --> wiesz co, nie rozumiem takich facetów. Dla mnie to nie do wyobrażenia jest... aż szkoda gadać. Chcesz z nim być?

Gość lampka polnocna
chcialam sie wypowiedziec ...ale fatum zrobil to juz wczesniej -ujmujac trafniej i krócej to co ja pewnie napisalabym tobie w 200 albo i wiecej slowach

Lampko północna rozświetlasz moje mroki. Tyko czemu nie na mailowym adresie?

Gość lampka polnocna
na innym formum przeczytalam cos o ... wspanialej i madrej partnerce - nadal wiec zakochana...choc teraz juz nieszczesliwie ;)

Lampko północna, podtrzymuję i nie odstępuję od propozycji kontaktu na e-mail. Adres fatum@os.pl. Inaczej niestety, nic się nie zmieni. Możesz tylko na ten kontakt założyć nowe konto pocztowe, jeżeli wolisz być prawdziwą Enigmą Północy rozświetlającą i ogrzewającą polarne noce. To niczym ruch na szachownicy. Teraz Twoja kolej.