Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka future

sfeminizowane kierunki

Polecane posty

Gość studentka future

Co sadzicie o takich kierunkach, przewaznie sa to filologie. Ja sie wlasnie dostalam na taki jeden, ale po tym jak zobaczylam liste przyjetych to siewystraszylam. Tam nie ma prawie wogole facetow. Teraz boje sie ze przebywajac tylko w damskim towarzystwie bede miec problemy ze znalezieniem faceta. Co o tym sadzicie?

Gość nokkkkkkkkkkkkk
Ja skończyłem aadministracje mam doktorat

Gość znikajaca
nie skreślaj od razu kierunku, widząc, że na liście przyjętych przeważa ilość kobiet. przecież uczelnia dysponuję wyższymi rocznikami. i może właśnie w którymś z nich odnajdziesz tego jedynego. :) tego ci życzę i powodzenia !

Gość bitsy
było isc na inzyniera:D to chyba zadna tajemnica ze filologie, kierunki nauczycielskie itp sa zdominowane przez kobiety:o

Gość studentka future
Licze na to, ze poznam fajne kolezanki, ale wiesz zabawa w samym damskim gronie to jednak nie to samo co w mieszanym. No i jak wyjdziemy gdzies grupka samych dziewczyn nie bedzie to glupio wygladalo, ze ida panny na podryw?

jeeeezu jaki problem :P w dużych miastach zazwyczaj knajpy dzielą się na te odwiedzane przez uniwerek i te odwiedzane przez polibudę oraz odwiedzane przez medyków, ekonomów, itd. laski z uniwerku chadzają do knajp młotkowo-śrubokrętowych, a młotki i śrubokręty chadzają do knajp pań przedszkolanek. na roku miałam 100% bab. zabawy były rewelacyjne we własnym gronie, a wszystkie mają facetów :P ale jeśli idziesz na studia zeby złapać męża, faktycznie, pomęcz się rok na polibudzie, zajdź w ciążę i będziesz miała problem z grzywki :P studentki, cholera, pfff

Gość ty lepiej sie martw czy
kierunek ci sie spodoba i czy dasz sobie rade, a nie towarzystwem. To jest szkola, a nie zabawa

Gość
Nie martw sie-zawsze wokół takich kierónków kreci sie mnóstwo facetów własnie ze wzgledu na to ze jest tam dużo dziewczyn. Sam z kolegami z informatyki przychodziliśmy na wyklady dziennikarstwa w calach raczej nie naukowych :P