Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała potrzeba

zaradnego faceta od ZARAZ!

Polecane posty

Gość mała potrzeba

Boże szukam jakiegos, z którym dałoby się jakis biznes rozkręcic, coś pomyśleć, wynaleźć, zacząć zarabiać. Jasne, niektórzy powiedza, że mogę sama, ale to wcale nie takie proste a facet u boku bardzo się przydaje... kurcze, ja tu takie chęci mam, potencjał, pomysły, naprawdę mogę miec kupe kasy.... ale obrotnego faceta to nie znajde chcoćbym na rzęsach stanęła, każdym sie trzeba jeszcze dodatkowo zająć jak dzieckiem... no błagam.... gdzie tacy są? czasami mam ochotę z niego zrezygnowac i zając sie wszystkim osobiśćie, ale przychodzą dni, że nie wiem co zrobić i wtedy czuje, ze jednak jest potrezbny...

Gość zaradny facet chodzi na
dziwki i taniej go to wychodzi niż zwykła kobieta 🖐️

Gość .egon.
czy zdzialalas juz cokolwiek, chociazby najmniejszego, sama? czy twoje wspaniale talenty i obrotnosc ujawnia sie dopiero gdy znajdziesz faceta?

Gość mała potrzeba
jak obserwuję ttych dzisiejszym mężczyzn to aż żal.... żadni z nich faceci tylko pizdy... Rozkładają rece przy pierwszym lepszym problemie, to straszne! a jesli chodzi o rozwalanie kasy - nie mam najmniejszego zamaiaru wydawać jego kasy bo będe miała swoją, a on mi powinien w tym pomóc, zebysmy mieli tej kasy tyle zeby starczyło obojgu

Gość szczescie u mego boku
A moj facet ma swoja dzialnosc i ostatnio ja nawet powiekszyl:))) Jak widac sa i obrotni faceci na tym swiecie.

Gość mała potrzeba
mam potencjał -jestem inteligentna, rozważna, nie robie nic bez przemyslenia, pochodzę z rodziny, w której prowadzi sie prywatne interesy. mam też full pomysłów na interes i 'pewne' możliwości - m. in. miejsce działalności. tylko jakiegos obrotnego managera brak

Gość mała potrzeba
no dobra powiem wam ,że potrzebuję alfonsa , na którego będę harować sama nie potrafię się zmotywować :(

Gość mała potrzeba
ok, spadam stąd, forum dla debili mnie nie intersuje, a do tego wyjątkowego debila powyżej - alfonsa już mam !

Gość .egon.
aha, niby masz wszystko tylko potrzebujesz zeby ci ktos powiedzial co masz robic:o no to wszystko jasne na temat twojej kreatywnosci:D

Gość welnic
Mala potrzeba - ja jestem zaradny i chce otworzyc biznes. Mam kapital. Poznamy sie?

Gość Kochaniutki Mateuszek
sprzedaję nasienie do banku :)

Gość sdsfdfsd
mateuszek buja w obłokach:) hehe sa pewne mozliwosci/okazje zeby przy minimalnych nakladach zarobic duzo... ale takie rzeczy nie nadaja sie do stalego zarobkowania

Gość szczescie u mego boku
Jak sie szuka faceta tylko pod katem zeby byl obrotny i robil kase to nic dziwnego, ze sie nie znajduje:)) Ja mojego poznalam jak studiowalam, on konczyl studia i dorabial sobie pracujac w sklepie. Po skonczeniu studiow zaczal sam rozkrecac interes. Najpierw zajmowal sie tylko sprzedaza, teraz zas rozszerzyl dzialanosc i jest dostawa dodomu klienta, uslugi montazowe eccc. czaami pomaga mu jego ojciec. Na przykjladzie mojego meza moge powiedziec, ze obrotni faceci sa jak najbardziej tylko trzeba umiec szukac:))

Gość do Mateuszka
nazwa tego w co inwestujesz ma 5 liter?;)